Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ 10 ΧΩΡΕΣ

Oλοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαιδεύσεως 28 αξιωματικών και υπαξιωματικών από 10 χώρες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτ...


Oλοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαιδεύσεως 28 αξιωματικών και υπαξιωματικών από 10 χώρες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) του ΝΑΤΟ στη Σούδα.

Τα σχολεία ήταν τα εξής:

·Σχολείο σειράς 1000 (Course 1000) για παροχή θεωρητικής εκπαίδευσης στο προσωπικό της Ομάδας Διοικήσεως πλοίου, ώστε να μπορεί να σχεδιάζει και να εκτελεί επιχειρήσεις ναυτικής αποτροπής.

·Σχολείο σειράς 2000 (Course 2000) για παροχή θεωρητικής εκπαίδευσης στο προσωπικό της Ομάδας Νηοψίας πλοίου, με σκοπό την απόκτηση των απαραίτητων θεωρητικών γνώσεων, για την εκτέλεση επιχειρήσεων ναυτικής αποτροπής.

·Σχολείο σειράς 3000 (Course 3000) για παροχή πρακτικής εκπαίδευσης στο προσωπικό της Ομάδας Νηοψίας πλοίου, ώστε να εκτελεί επιχειρήσεις ναυτικής αποτροπής.

Στα σχολεία - που ξεκίνησαν στις 21 Μα'ί'ου - συμμετέχουν εκπαιδευόμενοι από Δανία, Εσθονία, Ιορδανία, Ηνωμ. Αραβικά Εμιράτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ουκρανία, Σουηδία και Τυνησία.Η κατεύθυνση είναι για ''αντιτρομοκρατικές '' καί ''αντιπειρατικές '' επιχειρήσεις.

Στο μεταξύ τις προάλλες πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΝΑΠ το Συντονιστικό Συμβούλιο του αρμόδιου ΝΑΤΟικού Κέντρου με εκπροσώπηση από τις συμμαχικές διοικήσεις επιχειρήσεων (ΑCO) και μετασχηματισμού (ACT) όπου συζητήθηκε η αναθεώρηση της διδακτέας ύλης, προκειμένου να διασφαλισθεί η συμμόρφωση με τα νέα δόγματα, τα διδάγματα που αντλήθηκαν από τη μέχρι τώρα εκπαίδευση.
---------------------------

1 σχόλιο

  1. Μάθημα: Πως διώχνω τούρκικη κορβέτα από την ραφήνα και πως σκοτώνω τούρκους στα ίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.