Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΧΛΩΜΕΣ ΚΟΤΕΣ" Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΤΟΥ... ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα -που δημοσιοποίησε ο "Στόχος"- ο αρχηγός των "γκρίζων λύκων" σήμερα το πρωί θα πήγαινε για... ...

Σύμφωνα με το πρόγραμμα -που δημοσιοποίησε ο "Στόχος"- ο αρχηγός των "γκρίζων λύκων" σήμερα το πρωί θα πήγαινε για... επίσκεψη στην Καβάλα. Όμως η... επιτροπή υποδοχής τον περίμενε απο πολύ νωρίς, έτοιμη να του στείλει το δικό της μήνυμα.... Μετά τα χθεσινά που έπαθε ο Μπαχτσελί στην Ξάνθη, με τους Ελληνόψυχους στην πρώτη γραμμή, ο Μπαχτσελί αιφνιδιάστηκε και αποφάσισε να μην πάει στην Καβάλα για να μην πάθει τα ίδια και καταξεφτιλιστεί. Οι Καβαλιώτες πάντως από τις 6.30 το πρωί είχαν μεταβεί στην περιοχή της Παναγιάς (όπου ο Μπαχτσελί θα πήγαινε για να αποδόσει τιμές και στο άγαλμα του Μεχμέτ Αλί) και είχαν σημαιοστολίσει όλα τα σημεία, είχαν σηκώσει και τεράστια σημαία στο κάστρο της πόλης και περίμεναν την "χλωμή κότα" μέχρι τις 11... αλλά ο Μπαχτσελί ήταν άφαντος. Τελικά πήγε κατευθείαν στην Θεσσαλονίκη και δεν πάτησε τα ιερά χώματα της Καβάλας... Οι μογγόλοι πήραν το πρώτο μάθημα... Και έρχεται η συνέχεια... Γιατί μπορεί οι κυβερνώντες να είναι προσκυνημένοι, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον λαό!

4 σχόλια

  1. Οι προγονοί μου στην Μανη το 1826 εδωσαν την ζωή τους για να σταματήσουν τις ορδές του Ιμπραήμ, του γιού του Μεχμέτ Αλή και το ελλαδικό κράτος έχει στήσει άγαλμα στον βρωμιάρη τον Μεχμέτ; Αίσχος και πάλι αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPRABO PATRIOTES!!! MPRABO PALIKARIA!!! POLI KALA KANETE POY ANTIDRATE STIS GRIZES KOTES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι το κρατάτε ρε πατριώτες το άγαλμα του Μεχμέτ Αλή ?
    Ένα βυτιοφόρο να το σκεπάσει με βοθρολύματα να τελειώνουμε με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to kratane gia na min ksexnane poios htan o pateras tous......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.