Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩΣΕ Η ΜΟΣΧΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ;;; ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΣΤΟ DEFENCENET

Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ) Σε πλήρη ανασκευή της - έτσι και αλλιώς μ...

Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ)


Σε πλήρη ανασκευή της - έτσι και αλλιώς μάλλον βιαστικής - δήλωσης περί "ανάληψης ρίσκου σε ό,τι αφορά την τουρκική απειλή μέσω μείωσης των αμυντικών δαπανών", προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω δήλωσης του κορυφαίου στελέχους του, Δημήτρη Στρατούλη.

Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα τόνισε ότι, "αντίθετα με ό,τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη περί γενικής μείωσης των αμυντικών δαπανών, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αφορά μόνο μείωση των κονδυλίων ως προς τη συμμετοχή μας σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, και εξοικονόμηση κονδυλίων μέσω συγκεκριμένου θεσμικού πλαισίου, που θα θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα αποκλείσει τους "ενδιάμεσους" κοινώς μεσάζοντες. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για μείωση αμυντικών δαπανών που θα μπορούσαν να πλήξουν την ασφάλεια της χώρας, αλλά ούτε και το επίπεδο των αποδοχών του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι ήδη εξαιρετικά χαμηλές."

Αναφορικά με τους σκοπούς του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα σήμερα στο ΥΠΕΘΑ, ο κ. Στρατούλης τόνισε: "Έχει να κάνει με την ενημέρωσή μας σχετικά με τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα και το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην παρούσα φάση δεν θα θιγούν εξοπλιστικά θέματα."

6 σχόλια

  1. ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ?ΤΗ ΜΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΛΑΧΤΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το defencenet κατηφορίζει όλο και περισσότερο. Εβδομάδες τώρα προπαγανδίζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ντροπή τους που το παίζουν και πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά το defence net...τώρα τελευταία δεν μας τα λέει καθόλου καλά! πρώτον βγάζει πολικές ειδήσεις..που στο τέλος έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και δεύτερον..πολύ φιγουράρει τον Αλέξη!! έλεγε ότι ο καρατζαφέρης πάει στην ΝΔ και ότι η Ντόρα λέει όχι! και τελικά, την επομένη..έγινε το ανάποδο!!και μάλιστα συνέχισαν και το είχαν ανεβασμένο ως είδηση! Επί μέρες!!! δεν έκαναν καν τον κόπο, να το κατεβάσουν! το σημαντικότερο όλων είναι ότι από Στρατιωτικό site..έγινε ξαφνικά site πολιτικών ειδήσεων!! κύριοι του defence αλλάξτε πορεία.. ο κόσμος σας ήξερε και σας γνωρίζει ως έγκυρους πληροφορητές του Στρατού μας και ότι αφορά γενικότερα..τις άμυνες και τις στρατηγικές όλων των χωρών! κόψτε λίγο γιατί το έχετε παρακάνει! δεν μας αφορούν τα κόμματα αλλά η πατρίδα! Σε λίγο θα μας βγάλετε και τον Τσίπρα πατριώτη!! Συμφέροντα και εσείς??? Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ξεράσω ήμαρτον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIGA SIGA KATALABAINOYN OI POLITIKOI OTH OI APENANTH TXEN PAIZOYN KAI MAS TH FHLANE.MONO H DORA XANOYM DHEN FOBATAI TOYS TOYRKOYS GIATH SYGGENEBEI MAYTOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στοχε είχα κάνε σχόλιο, αλλά το'πνιξες.

    Ξαναλέω ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ DEFENCENET ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.