Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΝ...


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...
-----------------------------------


24 σχόλια

  1. Εθνικιστική κωλοφυλλάδα να πας να γαμηθείς που άρχισες τη λάσπη από τη 1η μερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δεν πάς στην ιστοσελίδα τους να το διάβασεις?

    http://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1090:lr-----28&catid=15&Itemid=37

    «Μακεδονικό»: ποιος απειλεί ποιον; (τεύχος 28)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπαδοι του τσυριζα μιλατε και ολας?πολυ θαρρος μην παιρνετε γιατι τον Ιουνιο αυτο που πατε να κανετε θα σας ερθει στα μουτρα σας.Το ποσο δοσιλογοι και προδοτες ειστε φαινεται απο τον προην προεδρο σας που εδερνε την γυναικα του.Αντρακλες που ξεσπατε σε οτι ειναι αδυναμο και δεν μπορει να αντισταθει.Η αλλη πια η Δαμανακη.Αλλη πικροχολη αναρχοκομουνιστρια που κσερει να πηγαινει να πληρωνετε καθε μηνα απο τηνευροβουλη.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ?
    ΑΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΤΑ ΤΑΝΚΣ(ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ)
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ
    (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante re GATAKI poy brizeis ki olas...loyloy e loyloy h fyllada se ftaiei h to boyrdelo to anthellhniko komma soy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να συνεχίζετε να λέτε τέτοιες μαλακίες εκαι στον ΣΥΡΙΖΑ περι Μακεδονίας και θα πάτε μπροστά............
    Σαν δε ντρεπόσαστε λιγάκι...
    Χειρότεροι απο το Κ.Κ.Ε γίνατε, κοιτάξτε σοβαρευτήτε πριν είναι αργά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Σε μια δεκαετια κανεις δεν θα ασχολείται με το όνομα"
    όποιος βρει σε ποιον ανηκει η παραπανω φραση κερδίζει εναν σβίγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο κι αν φρίττω με τις πρακτικές της Χ.Α. για τους μετανάστες και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όσους δεν εγείρονται στη θέα του αρχηγού τους, αλλό τόσο φρίττω και με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της ΠΓΔΜ. Είναι όμως τον Οκτώβριο του 2007. Ελπίζω σήμερα να έχουν αναθεωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>
    http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψήφισα χρυσή αυγή και το μετάνιωσα. Ο λόγος ; Βλέποντας την συμπεριφορά σας απογοητεύτηκα Οι Ελλάδα αυτήν την στιγμή χρειάζεται πατριώτες , αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται Έλληνες. Και Έλληνας Ελληνισμός εστί πολιτισμός. ΄Ένας Σουλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. FOTOSHOP EINAI I MANA SOU APLITI ARISTERI MOUNITSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατσε τοτε με τον τσιπρα να σου μιλαει για μακεδονικη δημοκρατια και για νομιμοποιηση λαθρομεταναστων,αφου σε απογοητευσε η Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να διαδωσουμε Στοχε ;
    Οτι ο συριζα ειναι ανθελληνικο και αθεο μαγαζι των αποικιοκρατων ;
    Κανεις δεν ενδιαφερεται.
    Οι Ελληνες περιμενουν πως και τι τον επομενο ΓΑΠ , με τα λεφτα υπαρχουν , και σταχτη να γινει και η Θρακη και η Ηπειρος και το Αιγαιο και η Κρητη και η Κερκυρα και η Μακεδονια και το μ@@νι της μανα τους , αμα λαχει .
    Λες και η Χ.Α κατεστρεψε την Πατριδα μας .
    Δεν ειδες τι ψηφισαν ;Λοβερδο , βενιζελο , σαμαρα και λοιπα κατακαθια .
    Επεσαν δε ολοι πανω μας να μας κανουν να μετανοίσουμε που ψηφισαμε Πατριωτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ . Μεχρι αυτο το πραμα ο Μπαροζο , ενοχληθηκε με τους Πατριωτες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχουν 5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ να συνεχισουν τον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιά συμπεριφορά ρε συ Ανώνυμε είδες και απογοητεύτηκες; Γιατί και εγώ Χρυσή Αυγή ψήφισα και μόνο απογοητευμένος δεν νοιώθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα ρε προβατα!!!!!Ακομα ασχοληστε και μαλωνετε για τα κομματα?ποση πλυση εγγεφαλου εχετε ρε σεις.Σταματηστε ρε επιτελους.Κοιταξτε ενα μετρο παραπερα,ολοι τον ιδιο σκοπο εχουν,να κερδισουν μια καρεκλα,παχυλο μισθο και 4 συνταξεις.Το μονο που δε τους νοιαζει ειναι να δωσουν ψωμι σε σας.Βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κτυπηστε την αναρχοθολουρα,που απο το 1974 εχει σαρωσει ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΜΑΣΕΛΕΣ.
    ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ.
    αριστεροι, αλλα με ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι λακέδες οι δημοσιογράφοι δε θέλουν να αναδείξουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα εθνικά θέματα. Ποτέ δε τους ρωτούν για τη στάση τους στα εθνικά θέματα. Συμφωνώ με τον φίλο που είπε πως οι ΄Ελληνες ψάχνουν απεγνωσμένα έναν δεύτερο Α.Παπανδρέου και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Τσίπρα(θέλω όμως να θυμίσω πως τότε λεφτά υπήρχαν γιατί μόνο σε 6,5 χρόνια η Επανάσταση είχε αφήσει μηδενικό δημόσιο χρέος και γεμάτα ταμεία, γι΄αυτό έκανε παροχές ο Παπανδρέου) όμως αν γίνουν γνωστές οι θέσεις του ΤΣΙΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα θα ψάχνουν τα ποσοστά τους με το κυάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα αριστεροκρατουμενα ΜΜΕ ομως μουγκα....οπως μουγκα κανουν και για τις θεσεις του Συριζα για τη Θρακη μας που οι βουλευτες του δηλωνουν προκλητικα τουρκοι και προπαγανδιζουν "ανεξαρτητη δυτικη θρακη"...και δεν μιλανε ουτε για τη βουλευτη πλεον Ρεπουση που εγραφε για ..."συνοστισμους" στη Σμυρνη...
    τοσα χρονια οποιος ελεγε "αγαπαω την Ελλαδα" στιγματιζοταν απ τους αριστερους ψευτοκουλτουριαριδες προδοτες που δηλητηριασαν τα μυαλα ενος εθνους ολοκληρου με ανθελληνικη προπαγανδα...
    αλλα ευτυχως τωρα ολα αυτα θα αλλαξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εδω η Ελλαδα διαλυετε και εσεις κοιτατε τα κομματα...αξιοι τις μοιρας μας ειμαστε..συγχαρητηρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δημητρης κομαντος τρικαλα15 Μαΐου 2012 στις 5:06 μ.μ.

    παιδια μην ασχολειστε με τα πασοκουμουνια.χανετε τον χρονο σας, ειναι τα εγγονια των κουμουνιστοσυμμοριτων του 46-49.δεν καταφεραν να πουλησουν την ΕΛΛΑΔΑ τοτε και οι λησταρχοι νομιζουν οτι θα τα καταφερουν τωρα.φωτια και τσεκουρι πασοκομουνια του συριζα και μην μου πειτε οτι δεν εχετε σχεση με το πασοκ ,γιατι τοτε απο μαζεψατε 17%, απο τους πακιστανους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ και το μετανιωσα!Απο κατι μαλακιες που ειδα! Σαν κι αυτό!Κατι μεκατι αλλοδαπους που ψηφιζουν!ΔΕν ξερω τι στο διατανο γινεται μεολους !ξερω οτι ολαος θα τονε φαει ολον!Τωρα απο κει και περα !μαλακιες εχουμε κανει ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οσο για το στοχο χουντικη εφημεριδα ειναι !Εχει ξεκωλιαστει να σπερνει μισος οπως και κατι αριστερες!ο θεος μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΕΣ, ΣΕ ΠΕΙΝΑ, ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ;; ΤΗ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ;; ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ;;; ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελπίζω να σας φιλήσουν κρύους όλους εσάς που πουλάτε την πατρίδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.