Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ... ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΣΚ@ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!  ΚΑΙ "ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!  ΚΑΙ "ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ"

Αυτή τη στιγμή η πορεία βρίσκεται στην Παύλου Μελά και μόλις πέρασε από τη Νίκης στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η πορεία έχει τρελό παλμό και τα συνθήματα των συναγωνιστών μας ακούγονται σε όλξ την πόλη... "Ελλάς Ελλάς τον Πόντο μην ξεχνάς!", "Αντάρτικο ξανά στου Πόντου τα Βουνά", "Σκ@τά σκ@τά στον τάφο του Κεμάλ", "Τούκοι μογγόλοι δολοφόνοι" και άλλα ωραία στολίζουν την ηχητική ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης και αναδεικνύουν την δίψα της Ελληνικής Νεολαίας για Εθνική Αντίσταση... Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε...

www.stoxos.gr

5 σχόλια

  1. σκατα και στο κωλοσπιτο στης βασσιλισσης Σοφιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λέτε ρε; τυφλοί είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΣΤΟ ΣΚΑΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ Α. ΕΛΛΗΝΕΣ, Δ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΚΕ. ΔΗΛΑΔΗ, Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΙ Α. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΕΙ. (ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάει σπίτι του ο Μπουτάρης, και λίγα του είπανε.Ηθελα ναξερα αυτοί που τον ψήφισαν δεν ντρέπονται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ημουν και εγω εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.