Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

Tην αντίρρηση του κόμματος για την παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση εξέφρασε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρα...

Tην αντίρρηση του κόμματος για την παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση εξέφρασε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

«Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε.

Υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%.

«Είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό επικεντρώθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

9 σχόλια

  1. Συγγνώμη, αυτοί ως ΤΙ βγαίνουν και σχολιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θιχτηκανε οι ανθελληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A Ναι.Αυτοί είναι οικολόγοι και εμείς οι Άλλοι ``μολύνουμε´´ το περιβάλλων.όταν μας επιτεθούν μογγολοι και τσάμηδες θα τους δούμε...ποιος έκαψε τα δάση μας δεν το έψαξαν ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί θα πρέπει να δίνουμε σημασία σ΄ότι λένε αυτοί; Μήπως θέλουν να αναλάβουν οι ίδιοι το ΥΕΘΑ; ΄Ημαρτον Κύριε!
    Τι ακριβώς τους πείραξε; Τα συνθήματα των Ο. Υ. Κ.; Την επόμενη φορά θα μας τα γράψουν αυτοί χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε θα πρέπει να ξεκινήσει μια μεγάλη και σε βάθος δημοσιογραφική έρευνα που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν έχουμε τα μέσα να κάνουμε. Πρέπει επιτέλους να δωθεί μια απάντηση. Πως ένα που δεν έχει μπει ποτέ στο κοινοβούλιο έχει ΄λόγο και θέση για τα πάντα, προβάλεται και εμφανίζεται παντού. Πόσω μάλλον όταν αυτά τα σκουλίκια βρίσκονται σε αγαστη συνεργασία με όλους τους εχθρούς την Ελλάδας.

    Ποιός επιβάλει αυτό το απόλυτο τίποτα να έχει άποψη και λόγο για κάθε θέμα που απασχολεί τη χώρα και να σκορπά παντού το ανθελληνικό του δηλητήριο;

    Το μόνο που έιναι χρήσιμα είναι για να βλέπουμε τις ξυνισμένες τους μούρες όταν βλέπουν τα ποσοσστά της Χρυσής Αυγής...

    Και για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά... http://www.youtube.com/watch?v=uxf6wS8xLIc&feature=related ...Για αυτό τους καίει τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ανοργασμικια οικολογα που ενδιαφερεται για την εξ.πολιτικη!!αντε γλυκια μου να μαζεψεις χαμομηλι που ειναι και η εποχη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.Φράγκος Φραγκούλης είναι από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ αξιωματι
    κούς,που έγιναν αρχηγοί!Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρουν οι πεποιθήσεις του,που άλλωστε δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές από ΕΘΝΙΚΕΣ!Να τον αφήσουν ήσυχο για το μήνα που ανέλαβε το ΥΕΘΑ μπας και ισώσει κανά στραβό και βοηθήσει στην άμυνα της χώρας,ως ειδήμων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΜΙΛΑΝ Κ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τους στειλει ο Φραγκουλης διασπορα στα δαση να μην βαζουν οι τουρκοι φωτιες .

    Ειναι και το αντικειμενο τους ,για οικολογους τους ψηφισε ο κοσμος οχι για δικαστες απαντων και ΟΧΙ να σχολιαζουν το καθε τι.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.