Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ... ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΞΟΔΕΨΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΑΚΙΑ!

Ανεξέλεγκτα φαίνεται ότι πραγματοποιούσε αγορές η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, καθώς οι λογαριασμοί των πιστωτικών καρτών ...

Ανεξέλεγκτα φαίνεται ότι πραγματοποιούσε αγορές η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, καθώς οι λογαριασμοί των πιστωτικών καρτών της, που βρέθηκαν στο αρχείο του πρώην υπουργού της, δείχνουν αγορές χιλιάδων ευρώ από πανάκριβες μπουτίκ.

Το παρακάτω έγγραφο είναι ενδεικτικό καθώς δείχνει τα υπέρογκα ποσά που ξόδευε, πληρώνοντας με τις πιστωτικές της κάρτες της τράπεζας UBS.

Διαβάστε τι αγόρασε σε μόλις δύο ημέρες, τον Ιούλιο του 2003.

Σε μία μόνο ημέρα ξόδεψε 14.500 ευρώ σε μπουτίκ ρούχα στην Κηφισιά και ακόμη 6.000 ευρώ σε κατάστημα του Κολωνακίου, που διαθέτει πανάκριβα ρούχα και τσάντες.

Την επόμενη ημέρα, φαίνονται ύψους 5.648 ευρώ σε ακόμη ένα κατάστημα του Κολωνακίου που διαθέτει ρούχων των πιο γνωστών οίκων μόδας. Φαίνεται όμως ότι μετά τα ψώνια της στο Κολωνάκι, η Βίκυ Σταμάτη πετάχτηκε για ψώνια στη Ρώμη. Αφού, όπως προκύπτει από τις κινήσεις της πιστωτικής της κάρτα η πραγματοποιεί αγορές 4.278 σε μπουτικ της πόλης, επισκεπτόμενη τους οίκους Βαλεντίνο και Μπριόνι, αλλά και το γνωστό κοσμηματοπωλείο Τiffany &Co.

Μάλιστα, τo ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στη Ρώμη, το Eden Hotel κόστισε 1.160 ευρώ!

Την ίδια στιγμή, από το ενημερωτικό σημείωμα της τράπεζας, προκύπτει ότι η Βίκυ Σταμάτη με τις αγορές της ξεπέρασε το πιστωτικό της όριο των 50.000 ελβετικά φράγκα (41.620 ευρώ περίπου), φτάνοντας τα 52.795 (43.913 ευρώ περίπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.