Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο Η είδ...

Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους. Οι αλβανοί δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης... Την έπιασαν και άρχισαν να τη βιάζουν διαδοχικά. Η ανήλικη έκλαιγε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν μπροστά στον πατέρα της που έβλεπε το μαρτύριο του παιδιού του, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει. Αμέσως μετά οι ''4'' δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα θύματα μιλούσαν Αλβανικά, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα και κοσμήματα. Οι ληστές-βιαστές βρήκαν σε ένα συρτάρι λίγα ευρώ. Βούτηξαν ακόμη τρόφιμα και ποτά. Πριν φύγουν έδεσαν το άτυχο κορίτσι σε μία καρέκλα δίπλα από τον πατέρα του και έφυγαν... Τα θύματα μεταφέρθηκαν αργότερα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, με την μικρή να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη και τον πατέρα της να συνέλθει από τα χτυπήματα των δραστών.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

14 σχόλια

  1. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΚΑΥΣΤΗΚΟ ΥΓΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάνατος στα ανθρωποιειδή!!! Κάθε άλλη "τιμωρία" θα είναι συχωροχάρτι για τους εγκληματίες. Αν δεν "μπορεί" η (ειρωνικά αυτοαποκαλούμενη) Πολιτεία, ας το κάνουν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων. Αρκετά με τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη "εισαγωγής"!!!!!!! Δεν θελουν οίκτο και ανθρώπινη συμπεριφορά γιατί δεν το αξίζουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ,ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣ@ΥΜΕ. .. . ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΘΩΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν μπαίνουνε καμιά φορά κσι στο σπίτι του Πάκη; Εκεί θα έβρισκαν πρόθυμα...θύματα για όλες τις δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι τυχαιοι αλβανοι αυτοι . Εκτελουν κατα γραμμα εντολες .
    Γρηγορειτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Κ@@Ο ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...... ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑ@@@@ΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. erxete h wra gia katharsi etimastite giati...................erxomasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. trexte na kriftite giati.............erxomasteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to ehw pei kai alles fores. mono me thanatiki katadiki tha glutwsoume apo auta ta ktini opias ratsas kai an einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να επιτρεψουν την οπλοφορεια να τελειωνουμε, τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να τους χωσουν σπασμενα μπουκαλια στον κολο, και μετα να τους κοψουν τα γενετικα οργανα, και να τους βαλουν να τα φανε. τετοια καθαρματα δεν ανοικουν στην Ελλαδα. Θανατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην κρητη, δεν τολμανε να κανουν μαλακιες, οι κοτουλες, γιατι ξερουν οτι εχουμε οπλα. Να επιτραπει η οπλοφορεια, για να μην εχουν οι ελληνες να φοβουντε τον καθε πουτανας γιο που μπηκε παρανομα στην χωρα μας! Θανατος στους σιχαμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.