Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ... ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ!

Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας στο Σύστημα Αεράμυνας της χώρας διέταξε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με σ...

Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας στο Σύστημα Αεράμυνας της χώρας διέταξε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με σκοπό τον πλήρη και υπό απόλυτο αιφνιδιασμό έλεγχο του προαναφερθέντος συστήματος. ΣΔηλαδή του συνόλου των Σταθμών Ελέγχου και Αναφοράς καθώς και όλων των Αντιαεροπορικών (Α/Α) Συστημάτων και όπλων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από τη θέση του αυτή προίσταται των δυνάμεων αυτών ήδη από τον καιρό της ειρήνης και ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι η δεύτερη φορά που δίνει τέτοια αιφνιδιαστική κινητοποίηση σε διάστημα μικρότερο της εβδομάδος.
Θυμίζουμε απλά ότι την περασμένη εβδομάδα διέταξε επίσης αιφνιδιαστικά στις 08:30 το πρωί την κινητοποίηση του αεροπορικού σκέλους της Διακλαδικής "Δυνάμεως Δ", δηλαδή της δυνάμεων αμέσου αντιδράσεως της χώρας που έχει υπό τις διαταγές του, θέλοντας - προφανώς - με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι ανεξαρτήτως της πολιτικής καταστάσεως που διέρχεται η χώρα, οι ΕΔ είναι σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

parapolitika.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.