Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ... ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ! Μπορεί να έχουν ζαλίσει τον κοσμάκη με την οικονομική λαίλαπα, αλλά υπογείως τα γνωστά αντεθνικά κέντ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ! Μπορεί να έχουν ζαλίσει τον κοσμάκη με την οικονομική λαίλαπα, αλλά υπογείως τα γνωστά αντεθνικά κέντρα κάνουν τη δουλίτσα τους. Επειδή λοιπόν δεν είναι όλα τα θέματα οικονομικής φύσεως και δεν επιτρέπεται να σκεφτόμαστε μόνο την τσέπη μας, έχουμε άλλη μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ απο τον Κουβέλη και την παρεούλα του (δεν διάλεξε άλλωστε τυχαία την περιβόητη Ρεπούση!). Στο προεκλογικό τους πρόγραμμα εντάσσουν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ, καθώς και την ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! Και όλα αυτά φυσικά για μην θίγονται οι αλλόθρησκοι που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα ΜΑΣ... Ενημερώστε φίλους και γνωστούς, γιατί δυστυχώς ο κόσμος δεν γνωρίζει και πολλές φορές "τσιμπάει" στα ωραία λόγια!
------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Περιμένατε κάτι καλύτερο;΄Αλλωστε αυτά υποστήριζαν χρόνια τώρα. Στο χέρι μας είναι(ελπίζω) να τους στείλουμε απόκει που ήρθαν. Στις 6 Μαϊου να έχουμε ανοικτά τα μάτια, τη ψυχή και το μυαλό μας. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ το υπόλοιπο τη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AIMA TIMH _XRUSH AUGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
    (H ELLADA STOUS ELLHNES!!!)
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή τους αποτυχία,τους ευχομαι εκ βάθους καρδίας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΟΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μονο που πατανε ακομη τετοια αθλια υποκειμενα, αυτον τον ενδοξο και ιερο τοπο, την Ελλαδα, πρεπει να μας κανει να νιωθουμε αηδια και ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω τα κόμματα. Θάνατος στους ψηφοφόρους. Λευτεριά στον άκη. Κλέψτε ότι προλάβετε. Βάλτε φωτοβολταϊκά. Ανταλλάξτε λίμνες. Ψόφο στους συνταξιούχους. Κακό ψόφο στους εργαζόμενους. Σούβλα στους δημοσίους υπαλλήλους. Να ζήσουν αιώνια τα πολιτικά τζάκια ο γλύξμπουρκ η αλέκα και όλοι οι άλλοι που φρόντισαν να στέκεται η πατρίδα τόσο ψηλά σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POIA XRYSH AYGH?? ESEIS KALYTEROI EISTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.