Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΣ ...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!


http://giorgospapandreou.com/πασοκ/macedonia-pm-gruevski-to-meet-greek-counterpart-papademos-in-brussels


----------------------------


3 σχόλια

  1. Καθόλου είναι Μ@Λ@Κ@Σ ο τυπάκος. Ένα εβραιόπουλο της διασποράς είναι που κάνει το χρέος του προς την πατρίδα του και ξέρει πάντα πάρα πολύ καλά τι κάνει και τι λέει!!!!! Το πρόβλημα μας είναι ότι είναι ελληνόφωνος εβραίος. Εκεί την πάτησαν όσοι τον ψήφισαν!!!!!! Τον νόμιζαν για Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι συνεχιζεται να δικαιολογειτε τον γ.παπανδρεου;ο ανθρωπος δεν ειναι χαζος.ξερει τι κανει για τα συμφεροντα του.προδοτης ειναι και σαν τετοιος θα πρεπει να δικαστη μαζι με αλλους,ομοιους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kati mas eipate twra. O propapos tou o Mineiko den eihe ohupwsei ta Giannena gia na min mpoun mesa oi ELLHNES;.Boithwntas etsi tous Tourkous;. Ti perimenate apo to disegono kati kalitero;. Ohi gia na min xehname kai tin istoria mas.ENAS ELLHNAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.