Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 βρισκόμασταν στα Σκόπια στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα κατά τους σλάβους γείτονες μας). Ενώ περπατούσαμε στον κε...

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 βρισκόμασταν στα Σκόπια στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα κατά τους σλάβους γείτονες μας). Ενώ περπατούσαμε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης... ξαφνικά διαπιστώσαμε μια ομάδα υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματικών (στρατηγοί) να περιδιαβαίνουν και να βγάζουν φωτογραφίες. Οι αξιωματικοί αυτοί συνοδευόντουσαν από τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των σκοπίων και απο πάνοπλους στρατονόμους και αστυνομικούς με πολιτικά.

Το γεγονός αυτό μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά απο ότι μάθαμε απο φιλικό πρόσωπο που μας συνόδευε, κάτοικο της πόλης του Μοναστηρίου, τον τελευταό καιρό έχουν αυξηθεί πολύ αυτές οι επισκέψεις. Συνεχίζοντας τις βόλτες μας στην πόλη αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό στο ρεστοράν του ξενοδοχείου MILLENIUM το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο και ανεβαίνοντας τις σκάλες του εστιατορίου διαπιστώσαμε πως οι Τούρκοι αξιωματικοί βρισκόντουσαν εκεί, μάλιστα μας απαγόρευσε την είσοδο σκοπιανός στρατονόμος ο οποίος φάνηκε εκνευρισμένος μόλις μας άκουσε να μιλάμε ελληνικά. Τελικά εμείς πήγαμε για φαγητό στην πιτσαρία του ξενοδοχείου.

Μετά από λίγο επισκεύτηκα την τουαλέτα της πιτσαριας (στην οποία δεν είχα οπτική επαφή) και διαπίστωσα με έκπληξη πως εκεί βρισκόντουσαν νεαροί σπουδαστές τουρκικών στρατιωτικών σχολών. Όσο ανέμενα για να μπώ στην τουαλέτα (μιας και υπήρχε σειρά που ανέμενε) έπιασα κουβέντα στα αγγλικά με κάποιον απο αυτους και τους ρώτησα από που είναι. Μου απάντησε πως είναι σπουδαστές των σχολών αξιωματικών του στρατού ξηράς, ναυτικού και της αεροπορίας της Τουρκίας και πως έχουν έρθει για επίσκεψη ακολουθούμενοι από ανώτατους αξιωματικούς της χώρας τους. Μετά από αυτό όταν του είπα πως είμαι έλληνας σταμάτησε να μου μιλάει και απομακρύνθηκε.

Τελικά από ότι φαίνεται οι Τούρκοι σφίγγουν τον στρατιωτικό τους κλοιό σε όλα τα βαλκάνια και εμείς αντί να οργανωθούμε, ετοιμαζόμαστε (από ότι πληροφορήθηκα από blogs) να μειώσουμε τον στρατό στα σύνορα μας με τα σκόπια και την αλβανία. Αν αυτό γίνεται από άγνοια ας το σταματήσουν άμεσα. Αν γίνεται βάσει σκοπού ο Θεός να μας λυπηθεί.

Αναγνώστης / tro-ma-ktiko

----------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Ναί η Ελλάδα κινδυνεύει, αλλά ποιός εξήγαγε τούς Εβραίους από την Αίγυπτο. Ο Θεός, σ’ αυτόν να έχετε εμπιστοσύνη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πολιτεια τον στρουμφακιδον ειμαστε η ευπ τι κανει παλι στα μπουζουκια ειναι ετσι που ειμασθε καλα να παθουμε το ψαρι απτο κεφαλι βρωμαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο άχρηστος, τι δουλειά έχει στα Σκόπια. Πηγαίνει και αφήνει λεφτά το τομάρι.
    Ρε Στόχε, σε διαβάζω πολλά χρόνια και εσύ ούτε μια κουβέντα για αυτόν τον πουλημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι κάτι παίζεται με αυτούς εκεί μετακινούνε δύναμης πέτυχα τις 7 του μηνός μεγάλη φάλαγγα οχημάτων τους και αυτό που με παρεξένεψε είναι ότι έχουνε HAMVEE με πύργο και 50αρια επάνω τους προσπεράσαμε αργά αλλα μόλις είδανε ελληνικές πινακίδες τσατιστήκανε και μας κανένα νόημα να αναπτύξουμε ταχύτητα και να τους προσπεράσουμε . Περίεργο δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκεινους θατους αναλαβουν οι συμμαχοιμας οι αλβανοι μην αγχονεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oti egrapsa gia tous alvanous to idio ishiei kai gia tous skopianous. H prodosia twn praktorwn mesa stin Ellada paei sunefo, kai oi tourkoi paizoun to pehnidi tous eis varos mas, me tin anoho mas stin euriteri periohi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.