Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΒΟΥΚ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ή ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩ...


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ή ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ! "ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012" ΗΤΑΝ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙΟ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΤΑ (TAVUK) ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

Η "ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ" ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ "ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ... ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

----------------------------------------

29 σχόλια

  1. KAΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΑ'Ι'ΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΚΚ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ξερεις μπορει να τον περασουν για παπια και να τον σκωτοσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ βλέπω ότι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας πηγαίνει σε τέτοιες ασκήσεις. Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, που δείχνουν και τον πρωθυπουργό (Ερντογάν). Δεν θυμάμαι ποτέ να είδα φωτογραφία, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός ή ΠτΔ να πήγε να δει από κοντά ασκήσεις καταδρομέων. Εσείς;

    Ο Σημίτης, επί οκτώ συναπτά έτη πρωθυπουργός με την ψήφο του ελληνικού λαού, δεν πάτησε το πόδι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε παρέλαση. Δεν μιλάμε για ασκήσεις καταδρομέων, προς Θεού!

    Όσο για το ποιος είναι TAVUK, άσε καλύτερα να ρωτήσω τον ψήστη της γειτονιάς μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην τους ανοίγεις τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ..ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ρε παιδιά φανερώνετε τα λάθη τους;;;; Αφήστε τους να νομίζουν ότι είναι "κάποιοι"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΑΧ Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΣΤΟΧΕ! ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΤΟΥ G3? OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι καλυκες απο που φευγουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά ρε παιδιά αμέσως να τους πούμε χαζούς και ανόητους. Από τη στιγμή που τα transformers μοιράστηκαν τη τεχνολογία τους για άπειρα πυρομαχικά με τους ανθρώπους δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή γεμιστήρα ΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ειναι μονο αυτο ,ειναι και τα γυαλια της τζουλιας που φοραει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΡΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ζωη μαλακες,και αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εαν είναι δυνατόν να τρέμουν οι πολιτικάντηδες αυτούς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον ανώνυμο φίλο 29/2/12 6:45. Στην Κύπρο το ´74 αν αυτό σου λέει κάτι!!!!!! Και αν δεν υπήρχαν οι προδότες, ο Γκιούλ δεν θα υπήρχε για να "ποζάρει" σαν γύφτικο σκερπάνι!!!!!! Καταδρομέας του 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pragmatika H ELDYK TO 74 "GAMISE" TOUS TOURKOUS,KAI SXEDON AOPLH....
    SKATA STOUS TAFOUS TWN PRODOTWN ARAPAKH,PAPANIKOLAOU NOMIZW?KAI GALATSANOU PWS TON ELEGAN TOU STRATOU....
    EIDIKA O ARAPAKHS ARXHGOS TOU NAUTIKOU,KTYPA ME TA YPOBRYXIA TOU ELEGE O IWANIDHS KAI AUTOS AKOUGE TON SISKO KAI TON KISINGER!!!
    KRIMMA MEGALO KRIMMA TO 74 ,MIA ELLADA POU EIXE FRONTISEI H "XOUNTA" KAI EIXE 50 KAINOURIA FANTOM AEROPLANA,KAINOURIA YPOBRYXIA,ARMMATA, KAI LOKATZHDES PRAGMATIKOUS THS EPOXHS EKEINHS,FOBH8HKE LOIPON H DYNATH TOTE ELLADA,TIN TOURKIA TWN 25 EKATOMYRIWN KATOIKWN,POU EIXE XASEI TO 1/4 THS AEROPORIAS THS STIN KYPRO!!!!
    KRIMMA_KRIMMA MEGALO KRIMMA....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εδω το δαχτυλο μεσα στην σκανδαλη το εχει...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πω πω πάλι γαμήσαμε τους τουρκους, να χα με μια ταβουκ στην σούβλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και τον Πουτην με τον αλλο τον Μεντβεντέφ που τους χανεις και που τους βρίσκεις θα τους δεις να δοκιμάζουν η όπλο σε σκοποβολή η διαφορα μαχητικά η καραβια
    Ηπάρχει εξηγηση γι αυτό ο Γκιουλ και οι λοιποι είναι σοβαροι αρχοντες και η εξωτερικη πολιτική τους βασίζεται στην δυναμικ'οτητα των ΕΔ τους ,εχουν απαιτήσεις απο αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΞΑΓΩΓΗΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ , ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η αλαζονεία που μας διακατέχει εμας τους Ελλήνες ειναι ενα απο τα στοιχεία που μας κατάστρεψαν! Νομ΄ζουμε οτι είμαστε καλύτεροι απο τους υπόλοιπους! Ε λοιπόν στη προκειμένη περίπτωση, υπάρχη σχισμή που επιτρέπη την αλλαγη της γεμιστήρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ειναι ο τουρκος; Τιποτα δεν ειναι ο τουρκος. Για τον Ελληνα ο τουρκος ειν ενα τιποτα. (Ηρωας της ΕΛΔYΚ) Μπορει να το βρει στο utube ΕΛΔΥΚ 1974 part3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καραδρομεας μαϊμού ειναι....ξανα ειδε κανένας καταδρομέα με G3 A3 ?
    με το καλυμμα αυτο οπως αναφέρθηκε ουτε γεμιστήρα αλλάζει ουτε οι κάλυκες φεύγουν, και πολυ πιθανόν να μην μπορεί να οπλίσει κιόλας.
    οπότε ολα για την φώτο και την μόστρα είναι.

    σιγά που θα μας τρομάξουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το πως θα το οπλιζει??καλα εμενα για μπαγλαμας μου κανει αφου και την μασκα και το full face τα φοραει στραβα.. χαλια μαυρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DEN 3ERO POIOS EINAI O TIPOS STHN FOTOGRAFIA KAI OUTE MOU KAIGETE KARFI EMENA MOU EMATHAN OTI GIA NA PETHANO PREPEI PROTA NA KATHARISO 5 APO AUTOUS EGO THA KATHARISO 10 KAI META VLEPOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γατάκια Ραγιαδες , θήκη μεταφοράς για κάλυψη από ακραία καιρικά φαινόμενα σε χιονοσκεπή περιοχές όπως αυτές του ΒΔ Κουρδισταν, για παραλλαγή θα σας έδειχναν τι κάνουν ή τι έχουν? Μπουνταλάδες Έλληνες όλο εξυπνάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ετσι για να ευθυμυσουμε λιγακι:

    Στον ελληνοτουρκικό πόλεμο τώρα και οι Έλληνες
    Έχουν βρει ένα κόλπο να σκοτώνουν τους Τούρκους.
    Κάθε μέρα βγαίνει ένας Έλληνας στο ύψωμα και φωνάζει:
    -ΧΑΣΑΝ
    -ΝΑΙ;
    απαντάει ο Τούρκος και ο Έλληνας ΜΠΑΜ με το τουφέκι και τον
    σκοτώνει.
    Την άλλη μέρα πάλι:
    -ΧΑΣΑΝ
    -ΝΑΙ;
    ΜΠΑΜ τον σκοτώνει
    Λένε οι Τούρκοι δεν πάει άλλο θα κάνουμε και εμείς το ίδιο κόλπο
    Βγαίνει την άλλη μέρα στο ύψωμα ο αρχηγός και φωνάζει:
    -ΓΙΑΝΝΗ
    -ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ
    -ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗ
    -Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΑΣΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
    -ΝΑΙ.
    ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κι όμως υπήρξε Ελληνας πρωθυπουργός που πέταξε από τη θέση του συγκυβερνήτη σε ηλικία 74 χρονών με f-16. Ήταν ο Κων. Μητσοτάκης το 1992...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.