Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΦΟΤΕΒΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"!

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... Προπαγανδιστική ταινία ετοιμάζουν πάλι οι σκοπιανοί με θέμα την έξοδο των σλάβων κομιτατ...



ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... Προπαγανδιστική ταινία ετοιμάζουν πάλι οι σκοπιανοί με θέμα την έξοδο των σλάβων κομιτατζήδων που τάχθηκαν στο πλευρό του "Δημοκρατικού Στρατού" και έφυγαν απο την Μακεδονία ΜΑΣ για να μην πληρώσουν την προδοσία τους. Η ταινία έχει τίτλο "Άνθρωποι χωρίς πατρίδα" (αστακομακαρονάδα χωρίς γαρίδες, επίσης), σκηνοθεσίας Μάρκο Γκιόγκοβιτς ακολουθεί τη ζωή της "ηρωίδας" για τους γυφτοσκοπιανούς, Βέρα Φότεβα. Ο σεναριογράφος της ταινίας, Άτανας Κίροβσκι, δήλωσε ότι αν και φαίνεται εύκολη εργασία η γραφή σεναρίου με βάση πραγματικό χαρακτήρα, στην ουσία δεν είναι καθόλου απλό να χτιστεί σενάριο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. "Έγραψα το σενάριο αυτό ως χρέος ως προς τον παππού μου, Άτανα Κίροβσκι- Μπόζιν, ο οποίος ήταν λοχαγός του ΕΛΑΣ και έπειτα διοικητής της Λαϊκής Χωροφυλακής του Δημοκρατικού Στρατού", εξήγησε ο Κίροβσκι. Οι δημιουργοί του επιθυμούν να προβάλουν την ταινία και στο... Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για να μπορέσουν να παρουσιάσουν όπως δήλωσαν "την αλήθεια για τον εμφύλιο πόλεμο", ακριβώς στα μέρη όπου συνέβη! Και να μην σας κάνει καμία εντύπωση εάν δούμε την σκοπιανική ταινία να παίρνει μέρος στο φεστιβάλ. Γιατί με αυτούς που μας κυβερνάνε τίποτε δεν είναι απίθανο!

--------------------------------------


3 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ !!

    Κανω δωρο εισητηριο σε ΟΠΟΙΟΝ νεολαιο ΚΚΕ μου το ζητησει .

    Θα την ονομαζα "ΠΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ"

    Καιρος να μαθουν απο πρωτο χερι τι ηταν ο ΔΣΕ , ποιους σκοτωνε και ποιων τα αμιγως ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετουσε.

    Να δουν οτι και τοτε οι (λιγοι σε σχεση με τους υπολοιπους) Ελληνες πατριωτες ειτε απο φοβο ειτε απο ανοησια συμμετειχαν στο βουλγαροσλαβικο ακρως ανθελληνκο Τιτοκινουμενο στρατιωτικο συνοθυλευμα που ονομαζονταν ΔΣΕ .

    Οτι η κοινη ιδεολογικη βαση ηταν μονο για προκαλυψη(ξεψαρωμα) και ο στοχος ηταν απλος.
    Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Μετα ισως αναρωτηθουν για την διαχρονικα ανθελληνικη σταση του τιμημενου ΚΚΕ και της ιδεολογικης-εβραικης σαπουνοφουσκοθεωριας του εως σημερα.
    Τα πραγματα αλλαξαν ,οι νεοι ξερουν απο ιντερνετ , μπορουν να βρουν τα παντα
    Εστω 3 στους 10 να τα καταφερουν θα κλεισουν το βιαιο ξενοκινητο μαγαζι που κυβερνα τα τελευταια 37 χρονια τη χωρα και μας οδηγησε σε αυτη την κατασταση.

    Πισευω οτι τα εισητηρια σε ΚΚΕδες για ΑΥΤΗΝ την ταινια ειναι οτι καλυτερο μπορω να προσφερω στην Πατριδα.


    Ευχαριστω για το χρονο σας

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Οχι απλά θα τη δούμε αλλά θα τη βραυευσουμε κι ολας. Μη ξεχνάτε τη προσφορά του "δημοκρατικού στρατού" στη πατρίδα(όχι δεν εννοώ την Ελλάδα). ΄Ετσι θα μάθουν τα παιδιά μας την αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο, αχ συγγνώμη εμφύλιο ήθελα να πω.Τώρα τι σόι εμφύλιος είναι όταν απ τη μια μεριά πολεμούν ΄Ελληνες και απ την άλλη γυφτοσκοπιανοί, Βούλγαροι, σοβιετικοί και ότι ανάθεμα υπήρχε δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://pluton22.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

    Γεμάτο "ηρωίδες " είναι οι σκοπιανοί και μετά λέμε Ελληνικός εμφύλιος, Ελληνοσκοπιανός πόλεμος θα ήταν πιο σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.