Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ... ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!

Η φωτογραφία είναι απο τον αγώνα της ομάδας των γυφτοσκοπιανών με την εθνική Σουηδίας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού...

Η φωτογραφία είναι απο τον αγώνα της ομάδας των γυφτοσκοπιανών με την εθνική Σουηδίας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ (έγιναν και... ευρωπαίοι, που βρωμάνε ακόμα τα χνώτα τους), που έγινε στο Νις της Σερβίας. Οι γυφτοσκοπιανοί που ως γνωστόν είναι για τα πανηγύρια (παριστάνουν τους μάγκες με τις πλάτες των "φίλων" και "συμμάχων" μας και την ξενοδουλεία των εγχώριων) φόρεσαν πάλι περικεφαλαίες για να παραστήσουν τους... απογόνους, ενώ σήκωσαν και πανό που ανέγραφε "ΕΝΩΜΕΝΗ ΦΑΛΑΓΓΑ" με υπογραφή Τορόντο! Γνωρίζουμε φυσικά ότι οι γυφτοσκοπιανοί έχουν μεγάλες προσβάσεις εκεί στον Καναδά και έχει έρθει η ώρα να τους παραλάβει η ομογένειά μας, έτσι ώστε να πάρει και την σωστή θέση της η περικεφαλαία!

ΔΕΙΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΕΧΑΣΟΥΝ";;;

3 σχόλια

  1. Ας του πεί κάποιος ότι η λέξη "Φάλαγγα" είναι Ελληνική και πρώτος την εφάρμοσε σε στρατιωτική διάταξη μάχης ο Μιλτιάδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα πανηγύρια πραγματικά όμως! Βάλανε την περικεφαλαία και νομίζουν ότι γίνανε Μακεδόνες τα γυφτάκια!!!!! Μου θέλουν και φάλαγγα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.