Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΟΥΤΕ ΓΑΒΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ!

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛ...

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 150 ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΚΡΕΣ"... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.




11 σχόλια

  1. Τόση αστυνομία δεν έφερε ούτε ο Μαρινάκης στην Τούμπα πέρσι για το κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα σας προστατεψαν παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1on eisai agramatos kai den grafete etsi to gavroi kai 2on gt mplekeis duo themata pou den einai idia ??? Kai min xehname kati voulgarikes simaies mesa sthn toumpa ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΑΛΗΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον αλλον τον νοιαζει πως γραφετε το γαυροι...τοσο ζωα...Ο αλλος λεει οτι μας προστατεψαν μια χαρα...απο τι; απο τα πρεζακια τους απλυτους; Αυτους προστατεψαν στην πλατεια για αλλη μια φορα και δηλωσαν...αδυναμια τα ματ να τους..βγαλουν απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ δεν είδα ποτέ ένα πανό μέσα στην Τούμπα να γράφει ότι η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική .Απλά γιατί οι αναρχοάπλυτοι τους έχουνε καπελωμένους Στο Καραισκάκη αντίθετα σηκώνουμε και παρεό που δείχνουμε να πατάμε την γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΡΑΚΙ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ17 Ιανουαρίου 2012 στις 3:56 μ.μ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ-ΔΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE- ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ -ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαφείρη http://waterpolopaok.files.wordpress.com/2008/02/paok_osfp_10.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε εισαστε μαλακες? Τι βαζετε τον ΠΑΟΚ σε αυτο το θεμα. Σας ενημερωνω αν δεν το ξερετε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων του,[και εγω μαζι] ειναι προσφυγες απο την κατεχομενη Μικρα Ασια και τον Ποντο.Ειναι δυνατον να συζητατε για το αν ειμαστε Ελληνες?, και στην τελικη το θεμα με το 'βουλγαροι' το ξεκινησατε εσεις οι Αθηναιοι.Και αν κρεμασε ενας ηλιθιος την βουλγαρικη σημαια τι να πεις ειναι ακομα πιοοοοο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει θεμα με συγκεκριμενο μα'ι'μου-συνδεσμο, δηθεν του ΠΑΟΚ που βαζει την ξενη σημαια στην Τουμπα, και με συνδεσμο του Ηρακλη που εκανε τα αισχη με το "σταδιο κεμαλ" (ονομα για σκυλο οχι για σταδιο) και τις σκοπιανες σημαιες. Για τους πατριωτες οπαδους ανεξαρτητως ομαδας μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAKOMOIRA ELLADA TEKNA POU GENNAS ME TETOIA MIALA POU EXETAI POS NA ORTHOPODISI H KAKOMOIRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.