Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΛΑΙΝΕ, ΠΕΙΝΟΥΝ, ΠΟΝΑΝΕ...

Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρ...

Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί?

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

9 σχόλια

  1. αν αληθευουν ολα αυτα που γραφει ο Πανος ειναι ντροπη που δεν εχουμε ξεσηκωθη ακομη! ειναι ζυγος που πρεπει να αποτιναξουμε οπως το 1821!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 KOLOOIKOGENEIES KATASTREPSANE THN ELLADA MAS KAI KANANE EMAS TOUS ELLHNES TOU EKSOTERIKOU NA NTREPOMASTE POU EIMASTE ELLHNES..

    SYMFONO APOLYTA ME OSA ANAGRAFH O k. KAMENOS GIA TO SYNGEKRIMENO KOLOPAIDO.

    !!!!! AMA 8ELHS TO PASOK NA PA8H SOK,

    DOSE THN PSHFO SOU STHN XRYSH AVGH.

    1. GIA NA MPOUNE FYLAKH OLOI OI KLEFTES / PRODOTES.

    2. GIA NA DIOXTOUNE APO THN PATRIDA MAS OLA TA ALODAPA SKOUPIDIA.

    3. GIA NA APOXTHSOUNE MELON OI NEOI MAS. KAI DOULEIES O LAOS MAS.

    4. GIA NA ANAKLH8OUNE OLA TA ANTILAIKA XARATSIA TOU PA-SOK.


    FILIKA..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζεφρυ και Νικ Τσαντ-Μινεϊκο-Παπανδρεου-Σταυρόπουλου-Ζετκίν οι αδελφοί...."έλληνες" : «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας». Γιώργος Παπανδρέου ΓΑΠ (Συνέντευξη τύπου – Τορόντο Καναδά, 1999)

    «Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…». Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ–Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004). πηγή: www.pare-dose.net. Πάνο Καμμένε να αγιάσει το χέρι σου και το στόμα σου. Και λίγα του έσουρες του κερατά που παριστάνει και τον επιτιμητή. Από τον πολύ "ελληνισμό" οι αδελφές Μινέϊκο σκίσανε τα καλτσό τους. Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε Καμμένε. Εσύ δηλαδή που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια; Βουλευτής, Υπουργός, ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ" (για να γλυτώσεις το ξύλο στο δρόμο). ΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3/1/12 1:36 μμ

    Συμφωνώ. Απλώς, κατάλαβε ότι το σύστημα καταρρέει και κοιτάζει τώρα να διαφοροποιηθεί. Πού ήταν όταν πέφτανε βροχή τα σκάνδαλα, χωρίς να τιμωρείται κανείς; Έκανε πρόταση να μειωθεί ο μισθός των βουλευτών, για να ανακουφισθεί λίγο ο (άδικα) φορολογούμενος Έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον Καμένο που τολμά και τα λέει έξω από τα δόντια, γιατί οι αλήτες είναι ακόμη "έξω" και μας εμπαίζουν,μέχρι να μας οδηγήσουν στην τελική εξαθλίωση. Από πότε οι προδότες έπαψαν να θανατώνονται για τα εγκλήματα τους?Και αυτό πολιτισμό το λένε οι πολιτικάντηδες και οι ράτσες τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:03 μ.μ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπράβο κ καμμενε.....ωραια τα λετε!!!!

    πεστε μας τωρα τι έγινε με τις επιδοτησεις όλων των κομματων κ της πολιτικης ανοιξης........ με τη συμμορια των κουμπαρων, με τη vodafone κ τη δολοφονια τσαλικιδη, με την πτώση ζαχόπουλου, με την κοροϊδία χιλιαδων stagers...... κ αφου απαντησετε σε αυτά έχουμε κ αλλες ερωτησεις να υποβαλουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έξεστι Παπανδρέου ασχημονείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.