Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ 2007... ΑΛΛΑ ΓΙΑ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ Ή ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET...

ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ Ή ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET.GR:

"Αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται". Τεσσεράμισι χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, λύνει τη σιωπή του σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», και δηλώνει απολύτως βέβαιος, ότι οι πυρκαγιές που κατέκαιαν τη χώρα το 2007, ήταν μέρος οργανωμένου σχεδίου, με στόχο την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή.

Όπως υπογραμμίζει, «Ασφαλώς δεν μπορώ να πιάσω τον δράστη, τον εκτελεστή την ώρα που βάζει τη φωτιά. Όμως να ξέρετε κάτι. Στην πατρίδα μου την Ανδρίτσαινα, ξέρουν ότι δεν είναι υπαίτια για την καταστροφή η γιαγιά με τα κόλλυβα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μη φαντάζεστε το δράστη με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορείς να τον φανταστείς όμως με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι να καίγονται ώστε να μην αφήνουν ίχνη» είπε ο κ. Πολύδωρας, σημειώνοντας πως είχαν βρεθεί τέτοια στοιχεία στις φωτιές του 2007.

Ο κ. Πολύδωρας προέβλεψε ανάλογη της ομολογίας Γιλμάζ δήλωση στο μέλλον, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και σε μερίδα των ΜΜΕ για τον τρόπο που τον λοιδόρησαν τότε.

AYTA ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ "ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ". ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ;

2 σχόλια

  1. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ; ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜ ΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο ανέφερε ο Καραμανλής και στη συνέχεια ο Γ.Α.Π. ποιοι κάνανε τις υποκλοπές, άλλο τόσο θα έδειχνε ο Πολύδωρας τους Αμερικάνους πως έβαλαν τις πυρκαϊές. Περιορίστηκε στις "Ασύμμετρες απειλές ", όσοι καταλάβανε , καταλάβανε και καθάρισε.
    Ρε, αυτοί σκότωσαν τους Κενεντέους για πλάκα, και θα κόλοναν στο Χοντρό ή στον Γ.Α.Π. ;
    Μιλάμε αποδεδειγμένα, για την διεθνή Κόζα Νόστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.