Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Ο Παλαιστίνιος ηγέτης δήλωσε πως χάριν τους μάρτυρες του Ma...


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ο Παλαιστίνιος ηγέτης δήλωσε πως χάριν τους μάρτυρες του Mavi Marmara, έσπασε ο αποκλεισμός της Γάζας και κέρδισαν νίκη έναντι του ισραηλινού αποκλεισμού.

Ο Χανίγια στη σύσκεψη τύπου που διοργάνωσε μπροστά από το πλοίο Mavi Marmara, το οποίο είχε γίνει στόχος ισραηλινής επιδρομής κατά τη διάρκεια μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, είπε πως η συγκεκριμένη επιδρομή ήταν μια πρωτοφανής πειρατεία.

«Με το Mavi Marmara χάλασαν τα παιχνίδια και σχέδια που είχαν στόχο τους Παλαιστίνιους. Την πραγματικότητα αυτή είδε όλη η ανθρωπότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός της Γάζας.

 Ο Ισμαήλ Χανίγια αφού ευχαρίστησε την Τουρκία και τον τουρκικό λαό για τη συμπαράσταση τους είπε χαρακτηριστικά «με τους μάρτυρες του Mavi Marmara η Τουρκία θυμήθηκε τον ρόλο που διαδραμάτιζε στην ιστορία και ανέλαβε εκ νέου τον ιστορικό της ρόλο». (trt)

5 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι σκατά και το φτυάρι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είναι άραγε οι απόγονοι των Φιλισταίων??
    Καμία αλληλεγγύη στους Γενίτσαρους απόγονους των αρχαίων Κ ρητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3/1/12 2:55 μμ

    Ηρέμησε, φίλε. Οι Παλαιστίνιοι είναι Άραβες, όπως όλοι οι άλλοι Άραβες. Καμμία σχέση με Φιλισταίους και άλλα παρόμοια φαιδρά, το οποία εφηύραν οι "φίλοι και αδέλφια" τους. Και να σκεφτεί κανείς πόση υποστήριξη τους έχουμε δώσει, ιδίως επί των ημερών του αλήστου μνήμης Παπανδρέου. Οι Τούρκοι τι έχουν κάνει γι αυτούς; Τους θυμήθηκαν μετά που τα έβαλαν με το Ισραήλ. Κι όμως, αυτούς θεωρούν προστάτες τους, τα ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >Ο Παλαιστίνιος ηγέτης δήλωσε πως χάριν τους μάρτυρες του Mavi Marmara, έσπασε ο αποκλεισμός της Γάζας και κέρδισαν νίκη έναντι του ισραηλινού αποκλεισμού.<

    Καλός μαλάκας είναι κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.