Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ! ΔΥΣΜΕΝΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης σχολίασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. "Πρόκειται", είπε, "για μια δυσμενής α...


Την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης σχολίασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

"Πρόκειται", είπε, "για μια δυσμενής απόφαση".

Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε την απαίτηση των δικαιωμάτων μας, ώστε τα Σκόπια να μη χρησιμοποιούν το όνομα και τα σύμβολα της Μακεδονίας.

"Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να προσβάλλουμε τη διμερή συμφωνία, ώστε να μην έχουν στο μέλλον διεκδικήσεις οι Σκοπιανοί" υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Άνθιμος.

4 σχόλια

  1. ευτυχως που εχουμε τους μητροπολιτες να ενδιαφερθουν για τα εθνικα και τα επειγοντα κοινωνικα μας θεματα οι δε 300 -πανω κατω- κομπαρσοι του "κυνομιασματος" ειναι κυριολεκτικα για τα σκουπιδια! οποτε τιθεται το ερωτημα: σε τι τους χρειαζομαστε και τι τους θελουμε!
    ας φτιαξουμε μια καινουργια βουλη που να αποτελειται απο τους Ελληνοψυχους Μητροπολιτες και ελληνοψυχους λαικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άνθιμος έπιασε σωστά το νόημα. Η κατάπτυστη "ενδιάμεση συμφωνία", την οποία υπέγραψε ο Παπούλιας (ο Παπανδρέου δεν νομίζω να ήταν σε θέση τότε να κυβερνήσει), ήταν ό,τι χειρότερο για εμάς. Το ΔΔΧ απεφάνθη ότι την παραβιάσαμε, κάτι που οι Σκοπιανοί κάνουν συνεχώς, αλλά εμείς κοιμόμασταν όρθιοι και δεν τους τρέχαμε στην Χάγη.
    Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία να την καταγγείλουμε και να αρχίσουν όλα από μηδενική βάση. Ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγο. Νομίζετε ότι έχουν τα Σκόπια αντοχή να λαθροβιούν μια ζωή χωρίς όνομα; Οι Αλβανοί του Τετόβου (περίπου 25% του πληθυσμού) πιέζουν για όνομα, άλλως ζητούν απόσχιση. Το μόρφωμα θα διαλυθεί, αν δεν αποκτήσει όνομα, εκτός κι αν συνεχίσει να ζει σαν μία μεγάλη αμερικανική βάση, όπου το κύριο εισόδημα προέρχεται από την λαθρεμπορία ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν είναι αυτός στη θέση της ετεροκατευθηνόμενης μαριονέτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.