Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!!!

Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Πρ...


Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Προχθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές Ισραηλινοί μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.

Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και ο Έλληνας πρόξενος για να διαπιστώσουν ότι έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία.

Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν στο μοναστήρι του Προδρόμου. Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο, στα Θεοφάνεια. Τον τελευταίο καιρό οι Ισραηλινοί επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα.

Εδώ και καιρό όμως ζητούν να πληρώνει εισιτήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

Δυστυχώς, κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί, έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού, οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.  defencenet.gr

8 σχόλια

  1. Πολλών ειδών φανατισμός υπάρχει, αλλά ο θρησκευτικός είναι ο χειρότερος όλων. Στο όνομα των θρησκειών, έχουν διαπραχθεί τα περισσότερα και ειδεχθέστερα εγκλήματα. Σκεφτείτε μόνο τους πολέμους (4 Σταυροφορίες, 100ετής και 30ετής πόλεμος κλπ), που ερήμωσαν χώρες, προκάλεσαν λοιμούς τε και λιμούς, όπως θα έλεγε ο Θουκυδίδης και όλα αυτά γιατί; Βέβαια, η θρησκεία ήταν η πρόφαση, ο μανδύας, ο οποίος κάλυπτε άλλα συμφέροντα.

    Και σήμερα έχουμε τους καμικάζι αυτοκτονίας. Πόσα νέα παιδιά χάνονται στο όνομα του Αλλάχ, φανατισμένα, αφιονισμένα, βουτηγμένα στην άγνοια, για να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOPSTE TIS ANTIEBRAIKES YSTERIES.
    DEN MAS ODHGOUNE POU8ENA....
    TOSO MALAKES EISASTE???
    DEN EXETE STRATHGHKOUS STOXOUS??????

    OTAN EISAI ADYNATOS, DEN TA BAZHS ME PANTODYNAMOUS....!
    O ANTIAMERIKANISMOS KAI O ANTIEBRAISMOS SAS, DIXNOUN OTI DEN EXETE KA8OLOU MYALO. KAI OTI DEN PARAKOLOU8HTE TIS EKSELHKSEIS.......!

    EISASTE E8NIKA EPYKYNDINOI EKEI STON STOXO KAI THN XRYSH AVGH...

    PROTA VALTE STRATHGHKOUS STOXOUS. META DIALEXTE THN KATALHLH TAKTIKH....

    DIAFORETIKA EINAI XASHMO XRONOU, TO NA ENTAXTH KAPOIOS STIS TAKSEIS SAS..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εσας δεν υπαρχουν Αραβες παλαιστινιοι;;; Στην περιοχη εκει ζούνε παρα πολλοί.Για εσας μονο Αραβες υπάρχουν;Mετα τον βανδαλισμό κατεφυγαν στην Ιορδανία τυχαιο;.Απο ποτε πανε οι Ισραηλινοί στην Ιορδανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΕ!!!ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πράκτορες της Mossad έχουν κάνει τέλεια δουλειά (το μόνο σοβαρό όργανο του Ισραήλ). Σας έχουν βάλει στο μυαλό την ιδέα ότι μια υποτιθέμενη συνεργασία με το Ισραήλ μπορεί να έχει θετική έκβαση για την Ελλάδα. Αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που ακούστηκε ποτέ. από όποια πλευρά και αν το εξετάσεις. Δεν θα κάνω τώρα την ανάλυση. Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα από το Ισραήλ για τον απλούστατο λόγο ότι το Ισραήλ επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία. Οι Ισραηλινοί θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη και τα νησιά μας Κρήτη και Ρόδο ανεξάρτητα κράτη. Και με την Τουρκία να έχουν προβλήματα δεν πρέπει να εμπλακούμε. Το Ισραήλ αυτό έκανε στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ όπως και τώρα στην ένταση με την Συρία. Έτσι έκανε πάντοτε και έβγαινε κερδισμένο. Ο Σούν Τσού το είχε πει πως όταν οι εχθροί σου πλακώνονται να μην επεμβαίνεις. Και το Ισραήλ και η Τουρκία είναι εχθροί μας. Το Ισραήλ μας χρειάζεται, όχι εμείς αυτούς.
    14/12/11 7:40 μμ Πανίσχυρο το Ισραήλ;;!Το Ισραήλ είναι πολύ πιο αδύναμο από την Ελλάδα και αν δεν ήταν οι ΗΠΑ και η ΕΕ να τους προστατεύουν δεν θα είχε μείνει κώλος. Το 2006 ηττήθηκαν ολοκληρωτικά από μία ισλαμική οργάνωση. Οι Εβραίοι είναι άξιοι μόνο για να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν γυναικόπαιδα. Πέρυσι οι Τούρκοι τους έστειλαν ένα σαπιοκάραβο και αυτοί σκότωσαν αμάχους με αποτέλεσμα τον διεθνή διασυρμό τους. Πιο γελοίο κράτος στη Μ.Ανατολή δεν υπάρχει.
    14/12/11 8:02 μμ Η Ιορδανία είναι πίσω αυλή του Ισραήλ πλέων και έχει ένα από τα πιο φιλοδυτικά καθεστώτα. Οι Εβραίοι δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται σε Έλληνες στην περιοχή. Αν δεν σεβαστούν τους Έλληνες της Παλαιστίνης θα πάρουν πόδι από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ !.... ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ! ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ !... ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ "ΑΤΥΧΙΕΣ" ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ), ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ, Ο ΜΕΡΝΤΟΧ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mr TALIBAN ( Ανώνυμος γράφει: 14/12/11 9:48 μμ )

    H OR8ODOKSIA SOU DEN EINAI EBRAIKH 8RHSKEIA ????

    PES MOU TI KALO EFERE AFTH H EBRAIKH 8RHSKEIA STON ELLHNISMO???

    EISASTE OLOI SAS ATOMA ME MPERDEMENO MYALO, THN MIA EISASTE " TEKNA TOU 8EOU ". THN ALLH " DOULOI TOU PATERA SAS, EBRAIOU 8EOU ". SAS MA8ENOUNE OTAN TROTE MIA STA MOUTRA, NA GYRIZETE KAI THN ALLH.

    MPES MESA SE ENA XRHSTIANIKO OR8ODOKSO NAO, RIKSE MIA MATIA SE OLA TA AN8ROPAKIA ME TA DOULIKA VLEMATA, KAI TON FOVO GIA TO AGNOSTO STA MATIA, KAI PES MOU TI ENTYPOSH SOU KANOUNE.

    EGO EIMAI ELLHNAS KAI DEN EIMAI DOULOS KANENOS. OTAN FAO ENA MPATSO, 8A TO ANTAPODOSO ME MIA MPOUNIA...

    KOSTE TA XRISTIANIKA PARAMY8IA KAI GYRISTE STIS RIZES SAS..

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ps. EGO PROSOPIKA EIMAI A8EOS.. ( SYNTAGMATIKO MOU DIKAIOMA ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς lakis galiouris
    Εαν είσαι δωδεκαθειστής (γιατί αυτά που λες για τη θρησκεία δεν τα λένε οι άθεοι) αυτά να πας να τα πεις στα κεφάλια του δωδεκαθεϊσμού που προσκυνούν τους πραγματικούς εβραίους - σιωνιστές μέσα στις στοές. Ο Χριστός ήταν Έλληνας, Φιλισταίος στην καταγωγή δηλαδή Κρητικός.... Άσχετε. Αν είσαι όντως Έλληνας όπως λες θα ήξερες ότι οι Έλληνες ανέκαθεν τα έβαζαν με παντοδύναμους και πάντα ήταν οι νικητές ούτε φοβότανε, ούτε κοιτούσαν ο καθένας τον εαυτό του αλλά την πατρίδα και το Θεό. Ο πραγματικός Έλληνας δεν μιλάει με δειλία όπως εσύ. Όπως επίσης ο πραγματικός Έλληνας γράφει Ελληνικά και όχι greeklish. Για άθεος δε μου κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.