Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Εκατοντάδες απροσκύνητοι Έλληνες κατέφθασαν σήμερα το απόγευμα, απο νωρίς, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση τ...

Εκατοντάδες απροσκύνητοι Έλληνες κατέφθασαν σήμερα το απόγευμα, απο νωρίς, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της Χάγης που δικαίωσε τους γυφτοσκοπιανούς. Πατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα, καθώς μια μέρα πριν είχε ανακοινωθεί η εκδήλωση, μιας και ήμασταν σίγουροι για το τι θα γίνει και δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό.
Στις 8 ξεκίνησε η πορεία προς το Μνημείο του Παύλου Μελά, που βρίσκεται στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών. Όλο το κέντρο της Αθήνας σείστηκε από τα συνθήματα, στέλνοντας το μήνυμα στους "αρμόδιους" που ευθύνονται για όλα τα δεινά της Πατρίδας και ειδικά όσους κατοικοεδρεύουν εντός και πέριξ του "ναού της δημοκρατίας"
Περισσότερα σε λίγη ώρα....

3 σχόλια

  1. Τι ακριβως δικαιωσε η Χαγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο το κάθαρμα ο Κίσιγκερ είχε πει πως "θα φτάσω την Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα".
    Ξεχάστε τα κόμματα. Τώρα, να συσπειρωθούμε, να καθαρίσουμε με τους π...δες, και μετά ξαναρπαζώμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ κατάλαβα ότι , το ότι δεν είχε ο Καραμανλής δικαίωμα να προβεί σε βέτο για την ονομασία. (Ας με διορθώσει κάποιος, να καταλάβω και γω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.