Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

14ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μια 14χρονη κοπέλα, η Eva Helgutan, υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετα...

Μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μια 14χρονη κοπέλα, η Eva Helgutan, υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθιζόταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά, πριν λίγες μέρες, αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ.


Η Eva, μάλιστα, ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μόλις μερικές μέρες. Όπως υποστηρίζει, ο αρχηγός της αστυνομίας, από τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία, οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

thebest.gr

----------------------


3 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου Νορβηγοί, Τα "καλά" του πολυπολιτισμού!!!! Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρώπη φαίνεται ότι έχει εντελώς παρακμάσει, διαφορετικά δεν εξηγείται πώς μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην χώρα των Βίκινγκς, οι οποίοι κάποτε ήταν ο τρόμος και ο φόβος όλων των παραθαλάσσιων χωρών της Ευρώπης.

    Είναι τραγικό να βλέπει κανείς την (κυριολεκτικά) "Γηραιά Ήπειρο", να παραδίδεται αμαχητί στο νεοαναστηθέν Ισλάμ, αλλά και γενικότερα σε λαθρομετανάστες, που εισέβαλαν με το έτσι θέλω σ' αυτήν.

    Ανήκουν, όμως, και οι Νορβηγοί στους επικριτές της Ελλάδος, για τα ελλειπή μέσα διαβίωσης, που έχει για τους λαθροέποικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρτε τα παληκάρια εδώ να δοκιμάσουν τα αναρχοκουμουνιστικά κολ@ρ@κι@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφού γουστάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.