Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΛΑΜΠΑΚΗΣ...

Αντιπροσωπεία από την Αδριανούπολη, η οποία απαρτίζεται από τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες και εκπροσώπους του δήμου, με επικεφαλής τον Αντ...

Αντιπροσωπεία από την Αδριανούπολη, η οποία απαρτίζεται από τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες και εκπροσώπους του δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Murat Muratoglou, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.
Ο Λαμπάκης καλωσόρισε θερμά τους προσκεκλημένους και δήλωσε ικανοποιημένος για τον συχνό και ποιοτικό δίαυλο επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο δήμων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κοινά πεδία δράσης των δύο δήμων στο πλαίσιο της επίτευξης στενότερης και ουσιαστικότερης συνεργασίας τους. Βασικοί άξονες ήταν η διοργάνωση εναλλάξ ετήσιων εμπορικών πολυκλαδικών εκθέσεων στην Αλεξανδρούπολη και την Αδριανούπολη και πραγματοποίηση, στο εγγύς μέλλον, κοινής επίσκεψης των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης στον Δήμαρχο Φιλιππούπολης με θέμα την διεξαγωγή κοινής ημερίδας στην Βουλγαρία με τη συμμετοχή επιστημόνων από την κάθε χώρα, σχετικά με την διαχείριση των υδάτων του ποταμού Έβρου και την αντιμετώπιση του ζητήματος των κουνουπιών και των πλημμυρών. Στην απογευματινή σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο, όπου συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αδριανούπολη στο προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να συσταθεί επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τους δύο δήμους και τα επιμελητήρια Έβρου και Αδριανούπολης, η οποία θα οργανώσει τις επόμενες κινήσεις τους και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα παραπάνω θέματα! Κατά τα άλλα ο δήμαρχος... προσβάλεται όταν του καταλογίζουν τις επαφές τρίτου τύπου που έχει δημιουργήσει με τους τούρκους!

2 σχόλια

  1. Skatofatsa tou kerata , ola ta thimata ths tourkikis thiriodias den ta skeptetai ???? den exei filotimo katholou o mpines ..hmarton Thee mou pou paei i Elladitsa mas me tetoia tsanakia tou typou Mpoutari kai kai aftou ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας να επιτρέπετε να εξυβρίζονται άνθρωποι κύρους και επαγγελματικής καταξίωσης από δήθεν ηθικά ανθρωπάκια που νοιάζονται για την πατρίδα. Εσύ "12:34" νιώθεις παντοδύναμος που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και απαξιώνεις ανθρώπους που είναι πολύ ανώτεροι σου. Και αν ο Λαμπάκης έχει άσχημη φάτσα εσύ είσαι ολόκληρος άσχημος, μαζί και η λίγη ψυχή σου. Γιατί αυτός αδελφοποίησε τον Δήμος Αλεξανδρούπολης με πόλη της Ρωσίας και της Τουρκίας, γιατί οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μόνο οι πολιτικοί. και η Ελλάδα αρκετά τράβηξε από κάποια ακραία στοιχεία σαν εσένα... Η θα πρέπει να μελετήσετε την ιστορία ή να μελετήσετε το βιογραφικό κάποιων ατομων που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και έχουν προσφέρει σε αυτόν μέσα από τους αγώνες τους και έχουν συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία πάμπολλές φορές, ή αν είστε τόσο μικρόψυχοι και προκατειλημμένοι, να σας περιθωριοποιησει ο ίδιος ο λαός. Γιατί ο αμαθής μπορεί να γίνει επικίνδυνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.