Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...

Εκτεταμένο άρθρο για το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του τουριστικού περιοδικού της Τουρκίας ‘’Memlekent’...

Εκτεταμένο άρθρο για το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του τουριστικού περιοδικού της Τουρκίας ‘’Memlekent’’. Κάθε τεύχος του είναι αφιερωμένο και σε διαφορετικό θέμα, ενώ το τελευταίο τεύχος του είναι αφιερωμένο στα ελληνικά νησιά! Αφιερώματα υπάρχουν για τη Λέσβο και τα υπόλοιπα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και τα νησιά του κεντρικού Αιγαίου.
Μέσα από το άρθρο του Αναπλ. Καθ. Ν. Ζούρου, Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, παρουσιάζεται το Απολιθωμένο Δάσος ως παράδειγμα φυσικού μνημείου το οποίο προστατεύεται αποτελεσματικά και έχει αναδειχθεί ορθολογικά μέσω των δράσεων του Μουσείου.
Τώρα τι είδους κόψιμο έχουν οι τούρκοι για τα ελληνικά νησιά και τη Μυτιλήνη
(που την έχουν βάλει στο μάτι καιρό, βρίσκοντας και διάφορους γενίτσαρους στο νησί για να κάνουν τις δουλειές τους) μπορούμε όλοι μας να το καταλάβουμε...

1 σχόλιο

  1. Fotia kai tsekouri stous proskynimenous neogenitsarous ton boreion Anatolikon Nision mas .Efxi mou oi Mannades kai oi kores tous na zisoun afta pou ezisan oi amoires Kypries ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.