Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ...

Από το βήμα της Βουλής σήμερα ο πρωην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κι αφού είπε ότι η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για την ενδιάμεσ...


Από το βήμα της Βουλής σήμερα ο πρωην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κι αφού είπε ότι η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για την ενδιάμεση συμφωνία θα έρθει σε λίγες μέρες, ανεξάρτητα με το ποιό θα είναι το αποτέλεσμα πρέπει "να το λύσουμε". Είπε συγκεκριμένα "Είναι σημαντικό αυτή και όχι άλλη κυβένρηση πρέπει να προσεγγίσει και να λύσει το ζήτημα» και έκανε λόγο για ονομασία με επιθετικό προσδιορισμό. Ο Παπανδρέου είπε επίσης για τα Ελληνοτουρκικά και τις συναντήσεις κορυφής που προετοιμάζονται: "Πρέπει τέτοιες συναντήσεις να γίνονται και να καθιερωθούν ως ρουτίνα παρά τα όποια υπαρκτά προβλήματα", ενώ κάλεσε όλα τα κόμματα να συναποφασίσουν τα βήματα για το θέμα της υφαλοκριπίδας.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ... ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΡΑ;ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.