Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 55χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρακτορείου...



Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 55χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που δολοφονήθηκε την 29-12-2009, στη Πετρούπολη.

Δράστης της ανθρωποκτονίας, είναι 26χρονος Αλβανός υπήκοος, κρατούμενος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών καθώς και ένα (1) ακόμα άτομο, που αναζητείται.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες βραδινές ώρες της 29-12-2009 με απειλή όπλου, εισήλθαν εντός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και πυροβόλησαν δύο φορές τον 55χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου και δύο (2) βολίδες διαμετρήματος 7,62 mm TOKAREV . Από τις συγκριτικές εξετάσεις των καλύκων διαπιστώθηκε ότι αυτοί είχαν βληθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο τελέσθηκε η ανθρωποκτονία 29χρονου ημεδαπού, απογευματινές ώρες της 8-5-2010, στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί για την οποία και συνελήφθη την 22-5-2011 ο ανωτέρω 26χρονος αλλοδαπός.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 26χρονου Αλβανού υπηκόου και του συνεργού του, για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία σε βάρος του 55χρονου ημεδαπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.