Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΩΡΙΝΑ: Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ! ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ

ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, συμμ...



ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ


Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στην απόκρημνη περιοχή πάνω από το χωριό Καλλιθέα Δήμου Πρεσπών, μετά από κλήση για συνδρομή από την Π.Υ. Φλώρινας.


Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη φωτιά έχασε την ζωή του ο αρχιπυροσβέστης της ΠΥ που μετέβαινε από την Καστοριά για την κατάσβεση της.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ


Το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί του Α.Τ. Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος πήγε στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Κρυσταλλοπηγής για να εισέλθει στη χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις Βουλγαρικές Δικαστικές Αρχές ένταλμα σύλληψης, επειδή υποκίνησε συνεργούς του να αποκτήσουν και να φυλάξουν (11785,40) γραμμάρια ηρωίνης, αξίας περίπου 245.000 ευρώ, με σκοπό τη διανομή τους.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.(neaflorina.blogspot.com)

1 σχόλιο

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ...ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.