Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!

ΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ!!! Υλικές ζημιές υπέστη ένα τέμενος στην ανατολική Γαλλία όταν...


ΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ!!!

Υλικές ζημιές υπέστη ένα τέμενος στην ανατολική Γαλλία όταν άγνωστοι αποπειράθηκαν να το πυρπολήσουν βάζοντας φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων νωρίς σήμερα το πρωί, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο France 3. Ο επικεφαλής του τεμένους της Μονμπελιάρ, που βρίσκεται περίπου 170 χιλιόμετρα νότια του Στρασβούργου, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, είδε τη φωτιά όταν έφτασε το πρωί στο τέμενος για την πρωινή προσευχή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ένας από τους τοίχους του τεμένους έχει υποστεί ζημιές. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση σε τέμενος μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με το France 3.

Μία ομάδα με την ονομασία Les Echappes Belles «οι όμορφες δραπέτισσες» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με προκήρυξη που άφησε κοντά στο τέμενος. Η οργάνωση αυτή, στην οποία φέρονται να ανήκουν κάποιες γυναίκες που έχουν επηρεαστεί από "ακροδεξιούς εξτρεμιστές", σύμφωνα με το France 3, έχει αναλάβει την ευθύνη και για την πυρπόληση τον Οκτώβριο ενός μικρού φορτηγού που ανήκε στο τέμενος.

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.