Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 75ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ!ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ

Συνελήφθη, χθες (16-11-2011) το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της...

Συνελήφθη, χθες (16-11-2011) το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, αξιολόγηση πληροφοριών και αξιοποίηση στοιχείων, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων, προέκυψε ότι 21χρονος αλλοδαπός, από κοινού με έναν 28χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι διέμεναν σε κοντινή απόσταση από την οικία της 75χρονης, στα Λιβάδια Ρεθύμνου, εισήλθαν τα ξημερώματα της 14-11-2011 στο σπίτι της, την χτύπησαν στο κεφάλι και στο λαιμό, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στην συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριάντα πέντε (35.000) χιλ. ευρώ, γνωρίζοντας από πριν το σημείο που είχε τοποθετήσει η ηλικιωμένη τα χρήματα και χωρίς να εξερευνήσουν τους υπόλοιπους χώρους της οικίας, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες το απόγευμα και ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Ρεθύμνου και Χανίων, εντόπισαν τον παραπάνω 21χρονο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο της πόλης των Χανίων, όπου είχε μεταβεί και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που έγινε στο προσωρινό δωμάτιο διαμονής του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των τριάντα τριών χιλιάδων οχτακοσίων οχτώ (33.808) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 28χρονου συνεργού του.

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.