Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΡΩΝΕ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ: ΔΙΝΟΥΝ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ...92 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο νέος προϋπολογισμός της Βουλής προβλέπει πίστωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τ...


Όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο νέος προϋπολογισμός της Βουλής προβλέπει πίστωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το Κανάλι της Βουλής.

Από αυτά, περίπου 3.650.000 ευρώ δίνονται για την μισθοδοσία των 92 υπαλλήλων (12 δημοσιογράφοι και 80 τεχνικοί – διοικητικοί), ενώ 900.000 πάνε για πνευματικά δικαιώματα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο μέσος μισθός των υπαλλήλων του Καναλιού της βουλής ανέρχεται σε 3.300 ευρώ! ΠΗΓΗ.

Εντάξει μωρέ, εδώ οι Βουλευτές παίρνουν τουλάχιστον 6 χιλιάρικα το μήνα: Να μην πάρουν τα μισά έστω οι τσανακογλείφτες τους; Τσάμπα...δουλεύουν;


Όπως βλέπουμε, συνεχίζεται απρόσκοπτα η προκλητική σπατάλη του δημοσίου χρήματος από το σάπιο πολιτικό σύστημα: Κι όλα αυτά, την ώρα που κάποιοι θρασύτατα μας πλασάρουν "εθνοσωτήρες" και λένε πως κάτι...άλλαξε με την "κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας"!


Θα σας πούμε εμείς τι άλλαξε:


Εκεί που έτρωγαν από το δημόσιο ταμείο μόνο οι Πασόκοι, τώρα "γεύονται" το κατιτίς τους και από ΝΔ - Λαος!


Πρόκειται για συγκλονιστική αλλαγή και...ανατροπή του συστήματος! (HELLAS-ORTHODOXY)

----------------------------------------

2 σχόλια

  1. paidia miso leuto min Biazeste-----edw yparxoun 7-8 Ekatomyria Ellhnes sto Ekswteriko---H Kratikh thleorash ERT WORLD Doryforiko kanali,Metadidei aristerh propaganda apo to prwi mexrei to Brady...Polytexneia,Ellhnes "Agwnistes" enantion ths xountas,(STIN PRAGMATIKOTHTA TO 99,9 TWN ELLHNWN TOTE EGLYFE TON PAPADOPOULO....) ESEIS EXETE ENA KARO KANALIA NA GELATE STIN PATRIDA EMEIS OMWS EXOUME MONO THN ANARXOARISTERH ERT WORLD KAI TO KANALI THS BOULHS:H MONH MAS PSYXAGOGIA EINE TO KANALI THS BOULHS,POU BLEPOUME BOULEUTES NA ROXALIZOUN I NA LUNOUN STAUROLEKSA...GIATI PATE NA MAS XALASETE TIN MONADIKH PSYXAGWGIA MAS?
    TO KANALI THS BOULHS PREPEI NA SYNEXIZEI NA EKPEMPEI.....EINE H PSYXAGWGIA MAS....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κανάλι της Βουλής αξίζει να διατηρηθεί, διότι είναι πράγματι ποιοτικό. Δεν γνωρίζω αν τα έξοδα είναι πολλά, αλλά καλύτερα να κλείσουν κανάλια, όπως η ΝΕΤ, που μεταδίδει την Μπήλιω Τσουκαλά (σωστά την έγραψα;) και τον "συριζά" Παπαδόπουλο να πίνει ει υγείαν των κορόιδων, που του πληρώνουν ένα σωρό λεφτά. Τα κρατικά κανάλια ΕΤ1 και ΝΕΤ (ιδίως το δεύτερο) κάνουν ασύστολη λαθροπροπαγάνδα ("οι φυλές της Αθήνας" και όχι μόνο). Η ΕΤ3 είναι επίσης σοβαρή. Όπως είπα, το κόστος πρέπει να εξετασθεί, αλλά όχι να κλείσουν το κανάλι της Βουλής κατά το "πονάει χέρι, κόψει χέρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.