Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...

Ως μονόδρομο για την ελληνική οικονομία παρουσίασε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο υπουργός Οικονομικών και πρωθυπουργεύον Ευάγγελος Βενιζέ...

Ως μονόδρομο για την ελληνική οικονομία παρουσίασε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο υπουργός Οικονομικών και πρωθυπουργεύον Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος κυρίως στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. «Αν το πολυνομοσχέδιο δεν υπερψηφιστεί στο σύνολο του δεν χρειάζεται να παμε καν στο Eurogroup και στη Συνοδό Κορυφής» δήλωσε από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Τώρα κρινόμαστε όλοι» διαμήνυσε.
«Για να πετύχουμε στη διαπραγμάτευση, πρέπει να έχουμε εισιτήριο αξιοπιστίας» σημείωσε ο υπουργός.
Ο Βενιζέλος επέκρινε δε, τη μέχρι στιγμής την ευρωπαϊκή στάση όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους: «Η Ευρώπη αδυνατεί να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα και αξιοπιστία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα στη χώρα» πρόσθεσε! Όσο για αυτό... δεν χωρεί αμφιβολία!

----------------------------------------


2 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ όλοι όσοι είμαστε στο Σύνταγμα, να μπούμε στη Βουλή και να συλλάβουμε τους σφετεριστές της δημοκρατίας... Έχουμε κάθε δικαίωμα βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος... Τιμωρία στους προδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μπρε μπουνταλά αβοκάτ γαμώ την Τουρκία σου χαβούζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.