Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ"!

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ; Για τις διαπραγματεύσεις της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου και το ρευστό πολιτικό σκηνικό μίλησαν σήμερ...


ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ; Για τις διαπραγματεύσεις της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου και το ρευστό πολιτικό σκηνικό μίλησαν σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο γι’ αυτό ψηφίσαμε χθες και 154 επί της αρχής. Όταν σου λένε ότι χωρίς αυτό θα γίνουμε Αργεντινή Χ2, ότι θα τρωθεί το τραπεζικό σύστημα έχω εγώ τη δυνατότητα να πω όχι; Με το να πνίγει τους Έλληνες η Ευρώπη, η κ. Μέρκελ, δεν κερδίζει τίποτε» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρωτόπαπας δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει να διαπραγματευτεί τους όρους παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, ότι από την όποια λύση δεν πρέπει να διαλυθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ότι δεν πρέπει να υποστούν πλήγμα τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί δεν θα έχουμε συντάξεις, ότι πρέπει να εξασφαλιστεί ομαλή δανειοδότηση της χώρας, ότι θα εξασφαλιστεί αναπτυξιακή βοήθεια στη χώρα και ότι οι οποίοι όροι για τη συμφωνία δεν μπορεί να είναι επιτροπεία.

«Το πολυνομοσχέδιο είναι ύστατο διαπραγματευτικό όπλο σε μία σκληρή μάχη που δίνεται» πρόσθεσε ο Πρωτόπαπας, ενώ έκανε λόγο για βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο μέχρι την τελευταία στιγμή!

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.