Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ...

Το περιστατικό συνέβη στην Νέα Σύρνη επί της οδού Φωκαίας και ο άτυχος προφανώς λαθρομετανάστης, που επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα απο γ...


Το περιστατικό συνέβη στην Νέα Σύρνη επί της οδού Φωκαίας και ο άτυχος προφανώς λαθρομετανάστης, που επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα απο γυναίκα η οποία αντιστάθηκε, αφού επίσης προφανώς πρέπει να είναι μέλος ακροδεξιάς παρακρατικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα ο αρπαγέας να χρησιμοποιήσει βία και να κινδυνέψει να τραυματισθεί. Τελικά οι δυνάμεις της προόδου νίκησαν και ο δράστης κατάφερε να αρπάξει την τσάντα από την ακροδεξιά συμμορίτισα, όργανο της αντίδρασης, αφού αντέδρασε στην αρπαγή της τσάντας και δεν την έδωσε οικειοθελώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ...

4 σχόλια

  1. η μπούρδα πάει σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρέμβει πάραυτα ο εισαγγελεύς. Τον καημένο τον αλλοδαπούλη, το λέει και ο Νταλάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απιθανη η εκφραση του σχολίου. Συνεχιστετο στο ιδιο μοριβο εχει μεγαλύτερη απηχηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε θα συμφωνήσω μαζί σου! Καταραμένοι ρατσιστές δεν εκτιμούν τίποτα απλώς ότι και να κάνει ο καημενούλης ο μετανάστης για να κερδίσει την συμπάθειά τους το παρεξηγούν και το διαστρεβλώνουν.
    Πήγε το ανθρωπάκι του Θεού να βοηθήσει την κυρία να απαλλαγεί από το βάρος που μετέφερε και η άπονη και άκαρδη του επιτέθηκε!!!
    Μπαίνει άλλο ανθρωπάκι στο σπίτι ενός Έλληνα και του παίρνει το αυτοκίνητο και του κάνει χατήρι γιατί τον απαλάσσει από έξοδα βενζίνης , συντήρησης του αυτοκινήτου και τέλη κυκλοφορίας και ο αλήτης ο νεοναζί θέλει να του πάρει το καλάσνικωφ και να τον πυροβολήσει!!!
    Μπαίνει στο σπίτι και αφού μαζέψει όλα αυτά τα αντικείμενα που περισσεύουν προσφέρει δωρεάν σεξ στην κυρία και αυτή η άχρηστη το παίζει προβληματισμένη αντί να πει ένα ευχαριστώ που είδε χαρά στα σκέλια της!!!
    Έ είμαστε λαός εμείς??? Πρέπει να μεριμνήσει η πολιτεία πέρα από την ιθαγένεια να τους παραδώσει και την διακυβέρνηση του κράτους γιατί νομίζω ότι βλάπτουμε σοβαρά τα ανθρώπινα δικαιώματά τους .
    Ας φωνάξει κάποιος προοδευτικός πολίτης με αισθήματα μία ΜΚΟ το συνασπισμό ή τους αναρχικούς γιατί χανόμαστε.Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε σε παγκόσμια κλίμακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.