Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗ...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. 

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΙΝΧΕΝΤ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΙΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ή ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΗΣ. 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΑΣ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ...


------------------------------------

12 σχόλια

  1. βαρατε τους κολοαλβανους ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως πάει η αστυνομία και φυλάει μόνο τους μνημονιακούς υπουργούς και βουλευτές όταν ο κόσμος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και συλλαμβάνει τους κλέφτες, να μην τους αποκαλείτε ακροδεξιούς. Κινδυνεύετε να χαρακτιριστήτε φασίστες γιατί βάζετε στο ίδιο τσουβάλοι όλους τους συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eimai katoikos petralonwn, to thema edo exei paraginei algerinoi spane ta amaksia, pakistanoi klevoun kopelitses, i astunomia afanti, kai exoume kai alvanous na xlevazoun pitsirikades ethnikistes ta leo ola auta giati ta vlepo. i astinomia afanti..kala tou ekanan tou sigekrimenou ego tha tou edina kai 2 patites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζει και θέατρο ότι πονάει ο θρασύδειλος. Όταν μπαίνουν και βιάζουν γυναίκες δεν πονάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αληθεια σε ποση ωρα ηρθε η αστυνομια του παπουτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ Ή ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΗΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΧΙΤΤΕΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ κοκ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ (ΟΧΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Η ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bre Palioratsistes Ellhnes,GIATI DEN AFHNETE TOUS LA8ROMETANASTES NA KLEBOUN ELEU8ERA?
    NTROPH SAS........
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είστε φανταστικοί με πολύ πολύ απήχηση. Ετσι συνεχίστεο με ειρωνία για τους επίσημους κρατικούς σχολιστές στα μεγαλα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti lete re paidia?sobara milate? epidi piasane enan klefti kai ton kratane mexri na erthei astinomia thewrounte neonazi kai mazi tous sinergazete kai h astinomia?ti einai auta pou lete?eseis pou zeite?diladi ti eprepe na tou poune euxaristoume pou mas klepsate tha sas afisoume eleutherous alla tin epomeni na pate na klepsete giagiades mamades kopelitses pitsirikia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε κατι φασιστες που δεν αφηνουν τον...ατυχο λαθρομεταναστη να κλεψει να βιασει να πουλησει πρεζα και να μας μισειανετα κ ωραια....!!!!
    κριμα!! που ειναι η...δημικτατικη σας ευαισθησια βρε!!! δεν ντρεπεστε να ....πιανετε τον κλεφτη????
    τι θελετε λοιπον να εχουμε τιποτα αντιδρασεις απο τους...γνστους πασιγνωστους των εξαρχειων του παπουτση???
    θελετε να τους βαλει η κυβερνηση να ξανακαψουν την αθηνα????
    ειναι παρα πολυ ευκολο κ απλο....ενα τηλεφωνημα και τσουπ!!! παει η αθηνα καηκε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΞΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!1 ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Γ.Α.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα τους κανουν τους αλητες τους πεινασμενους Αλβανους!!Ξυλο και δρομο!!Να πανε στο διαολο τα αποβλητα της κοινωνιας και οι εγκληματιες!!Ζητω οι ακροδεξιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.