Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... Σήμερα τα ξημερώματα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τα γνωστά πασίγνωστα "παιδιά" των Εξαρχείων ξαναχτύπησ...

ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... Σήμερα τα ξημερώματα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τα γνωστά πασίγνωστα "παιδιά" των Εξαρχείων ξαναχτύπησαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς! Λίγο μετά τις 12 το βράδυ μια ομάδα αναρχικών μπούκαρε σε εστιατόριο της πίσω πλευράς του βιβλιοπωλείου, έβγαλαν έξω τον κόσμο και χρησιμοποιώντας μπαλαντέζα ενεργοποίησαν ηλέκτρικό σιδεροπρίονο! Το εστιατόριο έχει πρόσβαση στο βιβλιοπωλείο απο τον ημιόροφο. Και μπορεί ο Γεωργιάδης να είχε πάρει τα μέτρα του, έχοντας βάλει βαριά σιδεριά ακόμη και στον ημιόροφο, αλλά τα "παιδιά" έμειναν περίπου 20 λεπτά για να κόψουν την σιδεριά και να πετάξουν στο εσωτερικό μολότοφ. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την 17η επίθεση!
Εντελώς συμπτωματικά, το πρωί είχε σκοτωθεί με τον Παπουτσή για το θέμα της εγκληματικότητας, ενώ ο ΠΡΟΠΟτζής υπουργός μέγας δημοκράτης Χρυσοχοϊδης δήλωνε πως θα πατάξει τις... ομάδες της άκρας δεξιάς! Όπως καταλαβαίνετε τα Εξάρχεια εξακολουθούν να κάνουν ότι γουστάρουν, έχοντας την πλήρη ανοχή της επίσημης πολιτείας!

3 σχόλια

  1. κακά τα ψέματα , η συμμορία είναι του παπουτσή! αυτοί οι "κακομοίρηδες" των εξαρχείων μόνο κατόπιν εντολών δρούν και μάλλον δεν είναι τόσο κακομοίρηδες αναρχικοί αλλά ποσοκο - κρατική ομάδα κρούσης ειδικών αποστολών!!! καλά ένας δεν ειδοποίησε την αστυνομία τόση ώρα που προσπαθούσαν να ανοίξουν τρύπα?
    Τράβα του μήνυση ρε Γεωργιάδη , του παπουτσή . όσο και να τους στηρίξετε για μαλάκες θα σας έχουν αλλά πλέον είναι αργά...
    Σας έβαλαν (όποιος σας έβαλε) να παίζετε θέατρο στη βουλή στηρίζοντας προδότες !!! για ποιό λόγο τους στηρίζατε ? για να μην σας λένε φασίστες???
    Τώρα θα κατάλαβες οτι όσο κώλο και να τους στήσεις θα σας πηδάνε. Έτσι είναι ο σατανάς...... δυστυχώς την πατήσατε... Και δαρμένος και κερατάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν μπέσσα οι προδότες αριστεριστές νεοταξίτες τσιράκια της κάθε κυβέρνησης ... Είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες που έχει γεννήσει ποτέ ο τόπος μας !! Οι χειρότεροι υπερανθέλληνες υπερπροδότες !! Μόνο εαν τους κόψουμε τα βρώμικα κεφάλια τους θα αρχίσει σιγά σιγά η πατρίδα μας να αναπνέει , και θα βρει τον δρόμο της πραγματικής δημοκρατίας , και όχι αυτόν της πιο στιγνής δικτακτορίας των ψευτοαναρχικών κατευθεινόμενων καλοπληρωμένων βολλεμένων καθαρμάτων ... Η ώρα της εκδίκασης είναι κοντά και η τιμωρία τους ..... φρυκιαστική !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.