Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

  Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπο...


Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα δημοτικά σχολεία εν όψει της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές αλλά και για τα παιδιά που έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα της φυσικής αγωγής.

Έως τώρα προβλεπόταν ότι στη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων μπορούσαν να συμμετάσχουν παιδιά ελληνικής καταγωγής με ξένη υπηκοότητα, εφόσον ήταν σύμφωνοι οι γονείς τους και αλλοδαποί μαθητές με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι φοιτούν δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο.

7 σχόλια

  1. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!

    Ας πουμε οτι ενας αλλοδαπος μαθητης πχ Αλβανος διαλεγεται για Σημαιοφορος στην παρελαση.

    ΑΝ κρατησει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Σημαια σημαινει πως σε περιπτωση πολεμου θα πολεμησει ΥΠΕΡ της Ελλαδας και θα σκοτωσει προθυμα τους εχθρους της που μπορει να ειναι τα αδελφια του στην Αλβανια. Αυτοματως γινεται για τον ΙΔΙΟ λογο ΕΧΘΡΟΣ της ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ .(με οτι αυτο συνεπαγεται απο τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ εθνικιστικους πυρηνες που δρουν στην Ελλαδα -και που μονο οι δικοι μας αρμοδιοι δεν ξερουν)

    Καλα , οι δασκαλοι ειναι υποχρεωμενοι να τα εφαρμοσουν , το υπ. παιδιας ειναι προδοτοηλιθιο και δεν μετραει , ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ????

    Εχουν ενημερωθει ? ξερουν αυτην την απλη παραδοχη??
    Την αποδεχονται ??

    Αν διαβαζουν ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητες (που ειμαι σιγουρος, μιας και οι κομμουνιστοσαχλαμαρες στα σχολεια ΔΕΝ περνανε πλεον) ας ενημερωσουν τους αλλοδαπους συναδελφους τους .

    Την παραδοχη ως ερωτημα προσπαθησα να την θεσω πριν απο χρονια στην εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου "ζουγκλα" που ειχε για τον ιδιο λογο εναν Αλβανο που λεγονταν Τζενται .

    ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ...

    Προσωπικη γνωμη:

    Αν ειμουν ο καλυτερος μαθητης σε πχ τουρκικο σχολειο και μου ελεγαν να κρατησω στην παρελαση την τουρκικη σημαια , μετα απο 2-3 ημερων βασανηστιρια ΙΣΩΣ ΛΥΓΙΖΑ και την κρατουσα μιας και θα ημουν 16-18 ετων.

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασα να γραψω και για τα παιδια που εχουν απαλλαγει απο το μαθημα της φυσικης Αγωγης .

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ και ως πολιτες και ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ σε περιοδο πολεμου μιας και τα συγρονα οπλικα συστηματα του Στρατου μας μπορουν να τα χειριστουν ΑΡΙΣΤΑ αναλογα με τις ικανοτητες τους .

    Το μονο που απαιτηται ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !

    Οποτε ενα μεγαλο ΝΑΙ για τα παιδια αυτα .

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την λέσχη μπίλντεμπεργκ τι να περιμένει κανείς; Και στην αλβανία όσοι δηλώνουν έλληνες τους διαγράφουνε, κι ας τους ταίζουμε τους αλβανούς, κι ας έχουν πάρει τις καλύτερες θέσεις στα σχολεία, κι ας μας έχουν πάρει όλες τις δουλειές, και τώρα στους εχθρούς της ελλάδας η υπουργός πορνείας και αλητείας δίνει το δικαίωμα σε ανθέλληνες να πιάνουν την ελληνική σημαία, άλλη μια εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν τους εμπόδισαν ποτέ, ο κόσμος δεν τους θέλει συνήθως.

    jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοιτα το Δεντρο και χανει το δασος αναμεσα στα αλλα σκανδαλα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό δεν είναι τίποτα ! Να δείτε που σε λίγο θα μας πούνε ότι για να μπορούν να κρατάνε τη σημαία οι αλλοδαποί "μας"μαθητές θα πρέπει να βγάλουμε και τον σταυρό για να μην τους προσβάλλουμε !Νομίζω ότι επειδή "εμείς" της νέας τάξης πραγμάτων είμαστε και αισθηματίες θα επιτραπεί στις αλλοδαπές μαθήτριες να παρελαύνουν με μπούργκα (ευτυχώς η κλειτοριδεκτομή δεν θα φαίνεται και δεν θα χρειαστεί να λογοδοτήσουμε για το δημοκρατικό μας και ανθρωπιστικό μας συναίσθημα αφού αφήσαμε τους γονείς τους να τις ακρωτηριάσουν )και στους μαθητές να αυτομαστιγώνονται σε περίπτωση που συμπέσει η εθνική επέτειος με θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων.
    Εάν δεν βγεί ο σταυρός από την σημαία θα μπορούν να μαστιγώνουν τον σημαιοφόρο γιατί θα τους προσβάλλει βάναυσα αν κρατάει τέτοιου είδους σύμβολα!
    Τελικά μετά από πολλή ώριμη σκέψη δεν μπόρεσα να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα ,στραβός είναι ο γιαλός... ή στραβά αρμενίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.