Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.... ΛΑΒΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ...  "Η ισραηλινή κυβέρνηση και η ανεύθυνη ενέργεια της είνα...



ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ... 

"Η ισραηλινή κυβέρνηση και η ανεύθυνη ενέργεια της είναι υπεύθυνη για το σημείο αυτό στο οποίο βρισκόμαστε... οι διπλωματικές σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ θα υποβαθμιστούν στο επίπεδο β’ γραμματέα» και ότι όλοι οι ανώτεροι αξιωματούχοι περιλαμβανομένων και των πρέσβεων θα επιστρέψουν στις χώρες τους το αργότερο την Τετάρτη"

-Αναστέλλονται όλες οι στρατιωτικές συμφωνίες ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ.

-Η Τουρκία ως χώρα με την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ανατολική Μεσόγειο θα λαμβάνει κάθε μέτρο, το οποίο κρίνει αναγκαίο στην ελεύθερη ναυσιπλοΐα.

-Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τον αποκλεισμό που επιβάλλει το Ισραήλ στη Γάζα. Θα εξασφαλίσει την εξέταση του αποκλεισμού στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

«Εξαρχής η στάση μας απέναντι σε αυτή την άνομη στάση του Ισραήλ ήταν ξεκάθαρη και με αρχές. Είναι γνωστοί οι όροι μας, οι σχέσεις μας με το Ισραήλ δεν θα εξομαλυνθούν αν δεν καλυφθούν αυτοί. Στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα, το Ισραήλ σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Πλέον ήρθε η στιγμή η ισραηλινή κυβέρνηση, η οποία θεωρεί τον εαυτό της υπεράνω του διεθνούς δικαίου, να υποστεί τις συνέπειες και να πληρώσει ένα τίμημα για τις άνομες ενέργειες της που αψηφούν την συνείδηση της ανθρωπότητας. Το τίμημα αυτό πρώτα απ’ όλα είναι η στέρηση της φιλίας της Τουρκίας.»

ΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΥΠΡΟ - ΙΣΡΑΗΛ - ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ... 

--------------------- 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.