Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ.! Ο ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ... ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!

Ο Δελαβέκουρας, εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ! ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) 48 ΩΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ...

Ο Δελαβέκουρας, εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 48 ΩΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΔΕΛΕΚΑΒΟΥΡΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:

«Οι απειλητικές δηλώσεις του κ. Μπαγίς και άλλες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, εγείρουν σοβαρότατο προβληματισμό για τις συνέπειες της τουρκικής συμπεριφοράς στη σταθερότητα της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, σε μια κρίσιμη και εξαιρετικά ευαίσθητη περίοδο, λόγω των γεγονότων στη Συρία και τη Λιβύη και των προσπαθειών επανέναρξης της ειρηνευτικής διαδικασίας για το Παλαιστινιακό. Η συμπεριφορά αυτή είναι αντίθετη με τη διακηρυγμένη τουρκική πολιτική «μηδενικών προβλημάτων». Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να συμπεριφερθεί με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, το οποίο συχνά τελευταία επικαλείται.

 Για το θέμα του αυτονόητου δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλευθεί τον φυσικό της πλούτο, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει τοποθετηθεί. Άλλος σχολιασμός, ειδικά για τα λεγόμενα του κ. Μπαγίς, δεν αξίζει».

ΕΤΣΙ... ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (Ή ΌΠΟΥ ΑΛΛΟΥ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ... ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

-----------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.