Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΕΣ!

Ο "Στόχος" στο προηγούμενο φύλλο του έγραφε: "Με χορηγία 80.000 περίπου ευρώ τουρκικού Δήμου, κατασκευάστηκε στο Νομό Ροδόπη...


Ο "Στόχος" στο προηγούμενο φύλλο του έγραφε: "Με χορηγία 80.000 περίπου ευρώ τουρκικού Δήμου, κατασκευάστηκε στο Νομό Ροδόπης το πρώτο τουρκικό τέμενος επί ελληνικού εδάφους με μικρούς και μεγάλο τρούλο, ανάλογης αρχιτεκτονικής αυτών της Σαουδικής Αραβίας!... Η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε με την χορηγία του τουρκικού Δήμου Σισλί!".

Στην πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι εγκάθετοι του προξενείου στους Αμαξάδες -μεικτός οικισμός του Δήμου Ιάσμου- κατέφθασαν πούλμαν εκ Τουρκίας και φυσικά ο... μέγας χορηγός τούρκος δήμαρχος Μουσταφά Σαριγκιούλ που παρέστη έκανε λόγο για... "οθωμανικό τουρκικό τέμενος σε χωριό που ζούνε ομογενείς μας στη Δυτική Θράκη"! Ο "Στόχος" ξελαρυγγιάστηκε να φωνάζει για να μη δούμε τα χειρότερα... Αλλά "αυτοί που πρέπει", πέρα βρέχει!


Αύριο λοιπόν -σύμφωνα με πληροφορίες- καταφθάνει στη ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για να κάνει τα επίσημα εγκαίνια του τζαμιού! Μάλιστα η όλη προπαγανδιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα τουρκικά πρότυπα και όχι τα ισλαμικά έθιμα, όπως είθισται! Το τι συμβαίνει στη Θράκη οι Ελληνόψυχοι το γνωρίζουν καλά και κάνουν το καθήκον τους. Εκείνοι που δεν πράττουν αυτό που έχουν ορκιστεί είναι όλοι οι καρεκλοκένταυροι, που εγκαταλείπουν την ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ στα αρπακτικά νύχια των μογγόλων!

Ο "Στόχος" όχι μόνο θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της απίστευτης αυτής νέας πρόκλησης -αφού οι ανευθυνοϋπεύθυνοι ροχαλίζουν- αλλά ενημερώνουμε και τους εγκάθετους πως θα είμαστε ΕΚΕΙ!

www.stoxos.gr

----------------------------------


2 σχόλια

  1. Και γιατι ρε μαγκες,δεν στειλατε καποιους να σφαξουν ενα γουρουνακι,να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια;Μονον να ασχολειστε ξερετε απο μακρια οτι υπαρχουν ατομα που θελουν και μπορουν ..γιατι δεν εγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που προφανώς είσαι πολύ μάγκας γιατί δεν το έκανες;;; Ή μήπως είσαι απο αυτούς που περιμένεις πάντα απο τους άλλους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα; Εκτός και αν είσαι μονίμως παραπονούμενος, λες και εσύ δεν έχεις ευθύνες ή υποχρεώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.