Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΦΑΓΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΔΟΞΑΤΟ ΚΑΙ 200.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

29 Σεπτεμβρίου 1941 : Οι βουλγαρικές αρχές κατοχής προβαίνουν σε ομαδικές σφαγές 15.000 κατοίκων της Δράμας, του Δοξάτου και της γύρω περιο...


29 Σεπτεμβρίου 1941 : Οι βουλγαρικές αρχές κατοχής προβαίνουν σε ομαδικές σφαγές 15.000 κατοίκων της Δράμας, του Δοξάτου και της γύρω περιοχής. Εξαιτίας των βουλγαρικών αυτών ωμοτήτων, περίπου 200.000 κάτοικοι της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης εγκαταλείπουν τις εστίες τους και καταφεύγουν πρόσφυγες σε μη βουλγαροκρατούμενες περιοχές της χώρας.

Έφευγαν οι Έλληνες προς την Γερμανική Κατοχή για να γλιτώσουν από τους Βούλγαρους. Τέτοιο ήταν το μένος και το μίσος των Κομιτατζήδων... ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ "ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ"

Ακόμα και οι Γερμανοί έφριξαν με το έγκλημα αυτό για το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ελογοδότησε η Βουλγαρία. Όταν οι ιδιοι οι Γερμανοι ζητησαν εξηγησεις για τις ομαδικες σφαγες οι Βουλγαροι
ήθελαν να πείσουν τους Γερμανούς ότι πράγματι έγινε εξέγερση του πλυθυσμού και απλώς αυτοί κατέστειλαν την εξέγερση !!!

"ΣΤΟΧΟΣ"

----------------------------------------------


3 σχόλια

  1. Φυσικα και εγινε "εξεγερση" του πλυθησμου.

    Εγιναν δικες και αυτοι οι οποιοι ειπαν "ναι , καναμε εξεγερση "αθωωθηκαν" , ολοι οι υπολοιποι ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ !

    --- Μια μικρη λεπτομερεια : ΟΙ "ΑΘΩΩΜΕΝΟΙ " ηταν ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!!!! --- Τυχαιο ??

    ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Κομμουνιστης που ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ .

    Γιατι ??

    ΑΗΔΗΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :" Ρε Βουλγαροι τι με ρωτατε αν εγινε εξεγερση ,δεν ξερετε ??Ψευτικη ηταν και μαζι το κανονισαμε(το ΚΚΕ και ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ) ,για να εξοντοσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ "

    ---------------
    Βλεπουμε την απελπιδα προσπαθεια των Βουλγαρων με την βοηθεια του τιμημενου ΚΚΕ για την εθνοκαθαρση των Ελληνων απο την Πατρωα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ και την αποσπαση της απο τον εθνικο κορμο με τον μανδυα του ΝΑΖΙΣΜΟΥ που επαιζε τοτε.
    --------------
    Ελαχιστα χρονια αργοτερα ο Μανδυας εγινε ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ, ομως οι πρωταγωνιστες (Βουλγαροι και ΔΣΕ πλεον εναντιον Ελληνων) και ο σκοπος παρεμειναν ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ.

    Ευχαριστω για το χρονο σας

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ;; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΣΣΣΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΗΔΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη οι Βουλγαροι σκότωσαν πολλούς Έλληνες , ο κ Παππούς μου ένας απο αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.