Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Συνελήφθησαν, χθες (31-07-2011) το πρωί στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε...

Συνελήφθησαν, χθες (31-07-2011) το πρωί στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 31χρονος Ιρακινός, κατηγορούμενος για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθησαν, επίσης αλλοδαποί υπηκοότητας Αλγερίας, Παλαιστίνης και Μαρόκου, ηλικίας 19, 26 και 32 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.Ειδικότερα οι αστυνομικοί ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν την 00:40 ώρα της 31-7-2011 στα διόδια Τραγάνας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του Ιρακινού, διαπίστωσαν ότι σε αυτό επέβαιναν τρεις ακόμη αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν πλαστά δελτία ταυτότητας που είχαν εκδοθεί από Ιταλικές, Ρουμανικές και Γερμανικές Αρχές.
Επιπλέον, εντός του οχήματος βρέθηκαν τρία ονομαστικά αεροπορικά εισιτήρια των λαθρομεταναστών, στηριζόμενα στα στοιχεία των πλαστών δελτίων ταυτότητάς τους, με προορισμό χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα ονομαστικό αεροπορικό εισιτήριο του Ιρακινού με προορισμό την Αθήνα, ενώ στην κατοχή του Ιρακινού βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ινδική κάνναβη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος διακινητής διευκόλυνε τη μεταφορά-κίνηση των μη νόμιμων μεταναστών από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ίδιος θα επέστρεφε αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.
Επίσης από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα του 31χρονου έφερε πινακίδες που ανήκουν σε άλλο όχημα, για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή στις Αστυνομικές Αρχές.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τη σύλληψη εντός των ορίων του αυτοφώρου, δύο ακόμη συνεργών του διακινητή.Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το όχημα, οι πινακίδες και οι ναρκωτικές ουσίες του 31χρονου, καθώς και τα πλαστά δελτία ταυτότητάς των τριών λαθρομεταναστών.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

thiva-press.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Και μια άλλη οπτική στο θέμα είναι η εξης,

    εαν, μπαινοβγαίνουν τόσο εύκολα οι βρωμιάρηδες στη χώρα μας, γίνει και το τζαμί, τότε ίσως γίνουμε θύλακας τρομοκρατικών στοιχείων.Αλήθεια, έχει σκεφτεί κανείς μια βόμβα να σκάει στο σταθμό του μετρό σύντάγματος 8 το πρωί μια δευτέρας; Αλήθεια ,πόσο πιθανό και έυκολο να γίνει είναι αυτό;

    θεοχάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.