Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ...

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Απορρίφθηκε η αίτηση του Μειονοτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου του Εβρένου

Mαθεύτηκε ότι το Πρωτοδικείο Κομοτηνής, απέρριψε την αίτηση ίδρυσης του «Μειονοτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου του Εβρένου».

Το Πρωτοδικείο Κομοτηνής, απέρριψε την αίτηση ίδρυσης υπ. αριθμ. ΕΜ 344/27.10.2010 που υποβλήθηκε στις 13 Απριλίου του 2011, επειδή δεν προσδιορίζεται ως «μουσουλμανική» ή «τουρκική» η λέξη «Μειονότητα» που υπάρχει στην ονομασία του συλλόγου.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ίδρυσης του Μειονοτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου του Εβρένου, αναφέροντας ότι σε περίπτωση που με την λέξη «Μειονότητα» εννοείται «τουρκική», κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με την δημόσια τάξη (πηγή)

ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ": Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ... ΑΚΟΥΣ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ;

1 σχόλιο

  1. Ο ΣΕΡΒΟΣ
    ευτυχως που καποιες φορες η Δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.