Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ: "ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ", ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!

Χιλιάδες είναι οι Έλληνες της Κύπρου που έχουν αυτή τη στιγμή περικυκλώσει το Προεδρικό Μέγαρο και με συνθήματα ζητάνε ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡ...


Χιλιάδες είναι οι Έλληνες της Κύπρου που έχουν αυτή τη στιγμή περικυκλώσει το Προεδρικό Μέγαρο και με συνθήματα ζητάνε ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ! Με τον Εθνικό ύμνο να αντηχεί στην Λευκωσία ΣΥΝΕΧΩΣ και συνθήματα, όπως "Κάτω η Χούντα του Χριστόφια", οι Νεολαίοι της Κύπρου έχουν βγεί μπροστά και οργισμένα, με Ελληνικές Σημαίες και αντιστέκονται. Ζητάνε ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ των ενόχων.

Αυτή ην ώρα υπάρχει ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ και ΡΙΨΗ χημικών μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο, το οποία παραμένει περικυκλωμένο, αλλά το φυλάνε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συγκρούονται με τον κόσμο. Οι φωτιές στους γύρω δρόμους συμπληρώνουν το σκηνικό της πολιορκίας...

www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Ηλικιωμένη που συμμετείχε στην πορεία δήλωσε στο ikypros ότι τέτοιο όγκο σε εκδήλωση έχει να δει από την εποχή της επιστροφής του Μακαρίου στην Κύπρο.
    (http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/20764)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ.. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 83'
    ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
    ..ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Η ΕΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.