Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΝΔΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ!

Αθάνατοι Έστε * «Και που ‘σαι! Όταν συναντήσεις τον Μάτση, τον Αυξεντίου, τον Ισαάκ και τον Σολωμού, πες τους να μην ανησυχούν γιατί ο σπ...


Αθάνατοι Έστε

* «Και που ‘σαι! Όταν συναντήσεις τον Μάτση, τον Αυξεντίου, τον Ισαάκ και τον Σολωμού, πες τους να μην ανησυχούν γιατί ο σπόρος που φύτεψαν έχει αυγατίσει».

Ποιός είπε πως ετούτη η γη δεν βγάζει πιά βλαστάρια λευτεριάς; Πως άεργοι πλέον στην χαίνουσα πληγή χάσκουμε προς τη «δουλειά πολλή»; Πως τα νιάτα ξεστράτισαν γιατί δήθεν ζούμε σ'άλλη εποχή; Και να που γίνανε ζευγάρι τα Δίδυμα του χρέους με την αρετή της τόλμης μπρος της ιστορίας μας το κλέος. Και να που η λεβεντομάνα Ελληνίς, σαν άλλη Ζήδρου Μάνα, υπερήφανη είν’ που φέρει τις δυό σημαίες αντάμα. Με πόσο κουράγιο προίκησες Θεέ μου ετούτη τη φυλή; Στα σπλάχνα μας η λευτεριά ευλαβικά μας προσκυνεί. Να 'ναι η Αρχέγονη σαν πάντα γόνιμη παρακαλεί, να βγάζει Ισαάκ, Σολωμού, Ευαγόρα Παλληκαριδή και να βρίσκουνε στο διάβα τους τον Ανδρέα Ιωαννίδη.

Χριστόφορος Αττικουρής

* Ο Νικόλας Ιωαννίδης στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε προς τιμή του πατέρα του, τον ήρωα Πλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

5 σχόλια

  1. Ελλάς-Κύπρος Ε Ν Ω Σ Η

    Αθάνατος ΩΣ Έλλην!!




    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ Κύπρος ἐξακολουθεῖ νὰ σώζει τὴν τιμὴ τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ μεγαλοσύνη τῶν παιδιῶν της φωτίζει διαχρονικὰ τὴν ἱστορική του πορεία. Ἄξιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=MuovH8bi2k0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ,ΔΙΑΣΠΑ,ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ,ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ, ΤΟΠΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η Ε.Ο.Κ.Α ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.