Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ!!!

Τούρκοι εισβολείς και δολοφόνοι, ευγνωμονούν σήμερα Αντέννα, Κυριακού και Λάτσιο! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤ...

Τούρκοι εισβολείς και δολοφόνοι, ευγνωμονούν σήμερα Αντέννα, Κυριακού και Λάτσιο!
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΙΡΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:

Α. ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ

Β. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974

Γ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974

Αθήνα, 6η Ιουλίου 2011

Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.

Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως, που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή.

Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.

Αργυρόπουλος: Θα συναντηθούμε να μιλήσουμε διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς;

Χαραμής: Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ-1 να ΜΗΝ συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας.

Αργυρόπουλος: Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε πριν φθάσουμε στην πόρτα σας;

Χαραμής: Ας τηλεφωνούσατε να σας το λέγαμε !!!

Αργυρόπουλος: Επί της ουσίας. Η τούρκικη σειρά ΕΖΕΛ που προβάλλει ο σταθμός σας, επειδή τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου, προσβάλλει ευθέως και βαναύσως το σύνολο του Ελληνισμού και ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας. Τι θα κάνετε; Θα σεβαστείτε το δράμα των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Στην συνάντησή μας της Παρασκευής (1η Ιουλίου) στο ίδιο ερώτημα, μας δηλώσατε με έμφαση πως ΔΕΝ το κάνατε σκοπίμως, αλλά … από λάθος.

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Με την ενσυνείδητη πλέον αυτή πράξη σας, ασκείτε σκοπίμως με πλάγιο και καταχθόνιο τρόπο εξωτερική πολιτική, που στρέφεται ευθέως κατά της Κύπρου και της Ελλάδος, δεδομένου ότι περιφρονείτε επιδεικτικά και προκλητικά τα ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., με τα οποία καταδικάζεται η τουρκία και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ το τερατούργημα, που ο σταθμός σας αποκαλεί και παρουσιάζει ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. Θα εξακολουθήσετε την φιλοτουρκική και ακραία ανθελληνική πολιτική σας;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Δηλαδή έρχεστε εσείς με τον ΑΝΤ-1 να αναγνωρίσετε ως κράτος, ένα μόρφωμα που γέννησε ο τούρκικος όλεθρος, ενώ ΔΕΝ το αναγνωρίζει ο ΟΗΕ;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Δεν ντρέπεστε να βασανίζετε, να ποδοπατάτε και να προδίνετε έναν ολόκληρο λαό με αυτή την άθλια προπαγάνδα σας, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το κέρδος; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Εσείς ΟΛΟΙ, οι κατέχοντες και οι διοικούντες τον ΑΝΤ-1, ΠΩΣ θα αντέξετε το βάρος απ’ τ’ ανάθεμα κι’ απ’ το γογγυσμό των χαροκαμένων και των ξεριζωμένων που περιφρονείτε;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Είσαστε ΟΛΟΙ αξιολύπητοι.

Έκλεισε, έδωσε πίσω το τηλέφωνο και μαζί με τον Στυλιανό και τον Λάζαρο κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την Λεωφόρο Κηφισίας, για λίγες … καθαρές αναπνοές.

Τα συμπεράσματα και η στάση ευθύνης απέναντι σε τόσο τεράστιες αλλά και ύπουλες Εθνικές απειλές, ΔΕΝ είναι υπόθεση του καθενός με κριτήρια ατομικά.

Είναι ατομική υπόθεση του καθενός, αλλά με κριτήρια Εθνικά.


ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ - Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!!

9 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανάλι της κακιάς ώρας, με προσβλητική προπαγάνδα και κουτοπόνηρους χέστηδες για διοίκηση. Για τον δε ιδιοκτήτη τι να πεις... Ας μαζεύει αιματοβαμμένα φράγκα, αλλά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες γέρο. Η κατά 30 έτη μικρότερη γυναικούλα σου θα περάσει καλά μόλις τα τινάξεις, αυτή έχει υπομονή... δεν είναι Μενεγάκη, Ιωάννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ

    http://www.youtube.com/watch?v=Y8GvQKjfehw

    Κ.ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afta ta apobrasmata tis koinonias pou theloune na legontai Ellines,xreiazontai oi idioi ki oikogeneies tous "Mpelkola" apo tous tourkous..osoi einai Kyprioi i exoun ypiretisi sto Nisi xeroun ti einai afto.
    Adelfia Kyprioi kai Ellines syggeneis ton prodomenon paidion Ypomoni kai dynami ,panta sas skeptomai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7/7/11 12:04 μμ

    Ειλικρινά την λυπάμαι αυτή την γυναίκα. Τέτοιο κωλόκρατος καταντήσαμε με τους αλήτες που ψηφίζουμε τόσα χρόνια. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς και μόνον εμείς. Κανείς δεν μας τους επέβαλε. ΕΜΕΙΣ τους ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι γνωστό ότι η νέα τάξη πραγμάτων και η διεθνής μασονία στρατολογεί σαν μέλη της ανθρώπους ισχυρούς με επιρροή στο κοινωνικό σύνολο.
    Στις τάξεις τους βρίσκεις ανθρώπους του μεγάλου κεφαλαίου,πολιτικούς ,θρησκευτικούς ηγέτες και κυρίως ανθρώπους των media (εννοώ καναλάρχες).
    Αυτοί αναλαμβάνουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου προκειμένου να γίνει αποδεκτή η καθ'όλα απαράδεκτη νέα τάξη πραγμάτων και φυσικά το έργο θα ολοκληρωθεί στα σχολεία όπου θα βγάλουν τους νέους παγκόσμιους πολίτες δεκτικούς σε μία νέα μορφή παγκόσμιας δικτατορίας.
    Τα κανάλια σαφώς προωθούν αντεθνικά συμφέροντα και στόχο έχουν να παραπλανήσουν και να κοιμήσουν τον τηλεθεατή.
    Ιδίως αν έχετε παιδιά ,πετάξτε τις τηλεοράσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Εζέλ τους στους δέκτες μας, φαρμάκι που τρώτει τις σάρκες μας.


    Τα αιματοκυλισμένα χώματα της Κύπρου δονούν με οργή το υπέδαφος και τρίζουν τα κόκαλα των άθαφτων ηρώων που κρύβουν στα σπλάχνα τους, βιώνοντας τον εξευτελισμό που υπόκεινται από το αντικυπριακό μένος του ΑΝΤ1 Ελλάδος. Το Εζέλ τους στους δέκτες μας, φαρμάκι που τρώει τις σάρκες μας.


    Οι αρωγοί της τούρκικης σειράς γυρισμένης στα κατεχόμενα παρά τις πάμπολλες αντιδράσεις συνεχίζουν να εκπέμπουν το σήριαλ της ντροπής, Κάθε γραμμή ανοχής έχει ξεπεραστεί και η αγανάκτηση μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, πόσο μάλλον όταν οι ενέργειες αυτών που ξεφτίζουν αργά και βασανιστικά την αξιοπρέπεια μας προέρχονται από ομοεθνής στο όνομα και εφιάλτες στην καρδιά.


    Οι προβολείς της σειράς με την κλεμμένη μας καρδιά έχουν γίνει ενσυνείδητα προαγωγοί της κρατικής υπόστασης ενός μορφώματος κτισμένου σε θεμέλια συρματομπλεγμάτων αναμειγμένων με των Ελλήνων τα ιερά . Εντέχνως και κινηματογραφικά η πολιτική πράξη του ΑΝΤ1 Ελλάδος στρέφεται πλέον καθαρά και ξάστερα ενάντια στην υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Εθνικού συμφέροντος.


    Ντροπή σε όλους μας για την Εθνική μας παρακμή και την ανοχή μας, μα πιο πολύ σε εκείνους που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς στήνουν μοτοράκια τηλεθέασης πάνω στον πόνο θαμμένων, άθαφτων, εκτοπισμένων, βιασμένων, αγνοουμένων, βασανισμένων και άλλων τόσων κατηγοριών ανθρώπων που δημιούργησαν οι εισβολείς το 74 και μέσα τους μπορεί να αποθανατιστεί η τραγωδία ενός λαού.


    Ένας Ωραίος Έλλην που μέσω του ΑΝΤ1 μπορείτε να δείτε την ψυχή του αλυσοδεμένη στο κάστρο της Κερύνειας να αιμορραγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤ1= ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΝΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμπάργκο στο τουρκοκάναλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.