Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "JOBBIK" ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ; Tουρανοφασίστες του jobbik... “Η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητ...

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ;

Tουρανοφασίστες του jobbik...
“Η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση...” σύμφωνα με τον πρόεδρο του Jobbik!

Το ότι υπάρχουν εθνικιστικές φωνές στην Ευρώπη δε σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και με τους Έλληνες εθνικιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι άκρως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ δηλώσεις και κινήσεις του εθνικιστικού ουγγρικού Jobbik (το οποίο ορισμένοι υπερπατριώτες έχουν περί πολλού στην πατρίδα μας). Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα του ουγγρικού εθνικού συμβουλίου “Κίνηση για μια καλύτερη Ουγγαρία” Jobbik, κατέθεσε πριν λίγες μέρες στη Βουλή προσχέδιο επίλυσης για την πολιτική και οικονομική απομόνωση της... βόρειας Κύπρου! Το προσχέδιο έφερε την υπογραφή του προέδρου και κοινοβουλευτικού ηγέτη της παράταξης Gabor Vona, του Tamas Hegedus αντιπροέδρου και επικεφαλής της τουρκοουγγρικής ένωσης συμφιλίωσης του Κοινοβουλίου και του Martor Gyongy-osi, αντιπροέδρου της επιτροπής των εξωτερικών υποθέσεων και επικεφαλής της ιδίας επιτροπής στο κόμμα Jobbik.

Το προσχέδιο επίλυσης ανακαλεί μια σειρά περιοριστικών μέτρων και ιστορικών γεγονότων, τα οποία -σύμφωνα με τους ούγγρους εθνικιστές- οδήγησαν στην πλήρη πολιτική και οικονομική απομόνωση της... “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”! Έτσι ακριβώς αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος οι εθνικιστές του Jobbik! Θέλετε να μάθετε τι άλλο λένε;

“Η εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδίου είχε απορριφθεί απο την Κύπρο -η οποία εντάχθηκε στην ΕΕ εκείνη τη χρονιά- αλλά η κυβέρνηση αποκλειστικά εκπροσωπούσε μόνο τη Νότια, Ελληνοκυπριακή πλευρά του νησιού και την Ελλάδα”! Όπως αναφέρεται εγγράφως “η ειρηνική επανένωση του νησιού εμποδίστηκε απο τον ελληνικό πληθυσμό, όταν απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, παρόλα αυτά η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση και η οποία επωμίζεται τις αρνητικές συνέπειες. Η επίλυση έγκειται στο να χρησιμοποιήσει η ουγγρική κυβέρνηση το πολιτικό της εκτόπισμα, προερχόμενο απο την Προεδρία στην ΕΕ, προκειμένου να διακηρύξει ότι οι εφαρμογές των προηγούμενων α-ποφάσεων και δεσμεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποσκοπούσαν στην επανένταξη της βόρειας Κύπρου στην παγκόσμια οικονομική αγορά”!

Επίσης, οι Ούγγροι εθνικιστές του Jobbik παροτρύνουν την ουγγρική κυβέρνηση να συνάψει σχέσεις με την... κυβέρνηση του ψευδοκράτους και να αρχίσει μαζί του συναλλαγές ώστε να ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς. Το Jobbik ήταν το πρώτο κόμμα μάλιστα που έκανε λόγο για στροφή της Ουγγαρίας προς την Ανατολή! Και μάλιστα έχει προσχωρήσει στο δόγμα του παντουρανισμού! “Εάν ρίξουμε μια ματιά στις χώρες απ’ την Βουλγαρία μέχρι την Τουρκία και την Ανατολική Ασία, συνειδητοποιούμε ότι εμείς οι Ούγγροι μπορούμε να έχουμε πολλά κοινά πολιτικά ζητήματα μ’ αυτές τις χώρες. Συνειδητοποιούμε ότι μια συμμαχία στηριζόμενη και αναπτυσσόμενη μέσω των αρχών του Παντουρκισμού, αντί για μια Ευρωατλαντική συμμαχία, θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική στην υπηρεσία των αναγκών, αλλά και των ενδιαφερόντων του έθνους μας... Αυτό που προτείνουμε θα ισχυροποιήσει τη θέση μας στην Ευρώπη, καθώς η Ουγγαρία θα μπορέσει έτσι να γίνει το δυτικό φρούριο της Παντουρανικής συμμαχίας, όπως και ο εκπρόσωπός της στην ΕΕ”! Και οι ούγγροι εθνικιστές, αν και χριστιανοί, διακηρύσσουν ότι το να ζεις έναν μη χριστιανικό τρόπο ζωής είναι πλέον σύνηθες, για να καλύψουν τη σύμπλευσή τους με τους μουσουλμάνους. Ελπίζουμε να αναθεωρήσουν ορισμένοι, ειδάλλως θα τους δούμε αγκαλιά και με τους... εθνικιστές “γκρίζους λύκους”!

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 - Αρ.Φ. 497

16 σχόλια

  1. Ποτέ οι εθνικιστές δεν δημιουργούν κοινά μέτωπα (πώς, άλλωστε, να γίνει κάτι τέτοιο;), εκτός από ευκαιριακές συμμαχίες. To Jobbik Magyarországért Mozgalom απέσπασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2010 12.26%, άρα μάλλον δεν εκπροσωπεί τίποτε. Καλύτερα θα έκαναν οι Ούγγροι να θυμηθούν τις τεράστιες δωρεές του βαρόνου Σίνα, που ένωσε την Βούδα με την Πέστη με την γνωστή Elisabethbrücke (Erzsébet híd = Γέφυρα Ελισάβετ), που τους «ξελάσπωσε» όταν τους έπνιξε ο Δύναβης στα μέσα του 19ου αιώνος, που τους έκτισε την Ουγγρική Ακαδημία και άλλα πολλά, διότι από τους Τούρκους δεν ξέρω τι ακριβώς όφελος είδαν ποτέ, ή περιμένουν να δουν από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΣΜΟ ΑΛΗΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ, ΨΕΥΤΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΤΣΕΝΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπηρή η είδηση αλλά προσωπικά δεν εξεπλάγην. Δυστυχώς η εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει στο εξωτερικό είναι μιας χώρας (και ενός λαού) τα "τα φάγανε όλοι μαζί" και που παρόλη τη χρωκοπία συνεχίζουν να πιστεύουν σε σοσιαλιστικές ουτοπίες (βλέπε πανό των "αγανακτισμένων"), δηλαδή συνεχίζουν να πιστεύουν στις ιδέες που τους έφτασαν εδώ! Μιας χώρας που ο κάθε αναρχοάπλυτος κάνει ό,τι θέλει και γίνεται η κατεξοχήν πύλη εισόδου παρανόμων μεταναστών.
    Η απόφαση λοιπόν του "Jobbik" είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΗ, είναι όμως συγχρόνως και ΕΞΗΓΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΕ....... ΤΡΥΚΙΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ.....ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διεθνής Ημερίδα στην Αθήνα με τον Κ. Πλεύρη και Ευρωπαίους Εθνικιστές ενάντια στους κερδοσκόπους

    Σε ολόκληρη την Ευρώπη, τον τελευταίο καιρό αναδύεται ολοένα και με μεγαλύτερο σφοδρότητα, το ερώτημα που σφράγισε και τους προηγούμενους αιώνες της Γηραιάς Ηπείρου. Αίμα ή Χρυσός; Έστω και με άλλο πλέον προσωπείο. Οι αντίπαλοι της παγκοσμιοποίησης απαντούν Αίμα ενάντια στον Χρυσό που κραυγάζουν οι αγορές. Στο πλαίσιο της πραγματικής και σοβαρής πολιτικής κουβέντας γύρω από αυτό το δίλημμα, ο Ελεύθερος Κόσμος και το Ελλήνιον διοργανώνουν στις 15 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο President, στις 7 μμ μία ημερίδα, με την συμμετοχή εκπροσώπων ομάδων που υποστηρίζουν την απάντηση Αίμα σε αυτό το δίλημμα από όλη την Ευρώπη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ως ομιλητές οι Roberto Fiore από την Forza Nuova της Ιταλίας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βυρηττού, Agostino Sanfratello, ο Ρώσσος συγγραφέας και πρόεδρος του "Ρωσικού Ινστιτούτου" Oleg Platonov αλλά και εκπρόσωπος του Ουγγρικού Κόμματος Jobbik. Από ελληνική πλευρά θα μιλήσουν οι Κώστας Πλεύρης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JOBBI? ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!!!! Μογγόλοι για Μογγόλοι!!!! Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;;;;Τι εθνικισμός και πράσσειν άλογα. Για την Ελλάδα, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά. Όλα τ' άλλα είναι πρακτοριλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paidia den ta kserete kala ta pragmata,diabaste ligo G Amelethto na ma8ainete.....OI OUGGROI,FILANDOI,OI MH SLABOI BOULGAROI,KAI OI TOURKOI EINE E8NOLOGIKA SYGGENIKA FULA!!!
    PRIN NA ARXISETE TIS BLAKEIS NA ME BRIZETE KTL, DIABASTE LIGH ISTORIA PRWTA....

    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την σελίδα που διαφημίζει την παραπάνω εκδήλωση οι διοργανωτές ως απατεώνες έσβησαν την φράση "αλλά και εκπρόσωπος του Ουγγρικού Κόμματος Jobbik" χωρίς να μπουν στον κόπο να μας ενημερώσουν αν θα είναι εκεί τελικά οι ούγγροι συναγωνισταί για σπεύσουμε να τους δωσουμε τα συγχαρητήρια μας! Μα γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ουγγροι εθνικιστες ας κοιταξουν την ευρωπαικη τους ιστορια και τις εθνοκαθαρσεις του του οθωμανου σουλειμαν του μεγαλοπρεπη (του ινδαλματος του σημερινου νταβουτογλου) μετα την μαχη του μοχατς οπου τους ξεσκησε και σταματησε εξω απο την Βιεννη παρα τις αλαξοκω..ιες με τους αυστριακους για να τους σωσουν.Αν πιστευουν οτι ειναι ουννοι του αττιλα ας ξαναγυρισουν (και ας παρουν μαζι τους και τους δικους μας τουρκομογγολους ) στις στεππες του καζαχσταν να αρμεγουν καμηλες και να μην ξαναασχοληθουν με την μαρτυρικη ΚΥΠΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν ισχυει αυτο να ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΙΤΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΔΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πού είναι το χθεσινό μου σχόλιο; Έγραφα ότι είναι καλό που τους καλούν στην Αθήνα, διότι θα μπορέσουν να τους εξηγήσουν μερικά πράγματα, τα οποία τώρα σίγουρα βλέπουν από διαφορετική σκοπιά και μετά από τουρκική πλύση εγκεφάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον γνωρίζουμε των αρρωστημένο τουρανισμό των Ούγκρων. Το Jobbik έχει σύμβολο την ημισέληνο άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από ποιόν πλανήτη είπατε μας ήλθε το Jobbik?
    Λέτε να αληθεύουν όλα αυτά που μας δείχνει το Hollywood για εισβολή εξωγήϊνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μάγκες, οι Ούγγροι (όπως και οι Φινλανδοί, Εσθονοί, Βούλγαροι & Αλβανοί) είναι μογγολικό φύλο. Το Jobbik, ως εθνικιστικό κόμμα, είναι απολύτως λογικό να εκφράζει παντουρανικές-φιλοτουρκικές θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.