Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ «ΙΕΡΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ο σιωπηλά χειραγωγούμενος «πνευματικός ηγέτης» που αντί να προσκυνηθεί (όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν σχήμα με το μεγαλείο αυτού που εκπροσωπεί)...

Ο σιωπηλά χειραγωγούμενος «πνευματικός ηγέτης» που αντί να προσκυνηθεί (όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν σχήμα με το μεγαλείο αυτού που εκπροσωπεί), προτίμησε να προσκυνήσει την παγκόσμια διακυβέρνηση και τους αχυρανθρώπους της στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

γράφει ο Reporto

Ο σιωπηλός αβανταδόρος της εθνοκτόνου λαίλαπας που δηλητηριάζει και απειλεί με αποσύνθεση το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας, σπάει την omerta της σιωπής.
Και σπάει την omerta της σιωπής αυτός ο αξιοθρήνητος άνθρωπος…
Όχι για να εμπνεύσει και να αφυπνίσει…
Όχι για να συνεπάρει και να εξεγείρει…
Αλλά για να ενσπείρει το δηλητήριο του ραγιαδισμού σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Η δήλωσή του είναι αποκαλυπτική: «Εφόσον λιγότερο ή περισσότερο υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής»
Με απλά λόγια… Όλοι μαζί τα φάγαμε… Όλοι μαζί να πληρώσουμε και το μπαγιόκο!!!
Γίνεται και απειλητικός αυτός ο απίστευτος ραγιάς της Νέας Τάξης, αφού δε διστάζει να δηλώσει απερίφραστα πως «σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος αλληλοεξόντωσης.»
Ομολογουμένως πρόκειται για «πνευματικά» γλαφυρότερη απόδοση του συντονισμένου και απόλυτα κατευθυνόμενου κυβερνητικού εκβιασμού που στοχεύει ευθέως την ψυχή και την αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη.
Ντροπή σε σένα φτηνοπληρωμένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε του πνευματικού εμβολισμού στην πνευματική ηγεσία του τόπου.
Και σ ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ιδεολογικού πρακτορισμού, ο χρεοκοπημένος αρχιεπίσκοπος τολμά να αναρωτηθεί αφελώς για τα μελλούμενα:
«Καθώς ατενίζουμε με δέος και σφίξιμο καρδιάς τα οικονομικά μέτρα για την έξοδο από την κρίση, ταυτόχρονα αγνοούμε και αναρωτιόμαστε ποιο τοπίο θα αντικρίσουμε βγαίνοντας από αυτή. Ποιες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα έχουν τα εν λόγω μέτρα στην οικογένεια, στις εργασιακές σχέσεις, στα όνειρα της νεολαίας; Σε ποια κατάσταση θα βρεθούν, με τα νέα δεδομένα, η ελληνική κοινωνία και (γιατί όχι;) η ελληνική Πολιτεία μέσα στη διεθνή πραγματικότητα; Ποιο κοινωνικό ήθος θα γεννηθεί αύριο».
Αγνοεί και αναρωτιέται ο υποκριτής για το ντεκόρ του θανάτου που θα έχει το τοπίο της καταστροφής και της απόλυτης εθνικής καταβαράθρωσης.
Αγνοεί και αναρωτιέται ο ανεκδιήγητος για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι πολιτικές αποφάσεις στην Ελληνική οικογένεια που οδηγείται ήδη στο μαρασμό και την απόγνωση.
Αγνοεί και αναρωτιέται ο κουκουλοφόρος της ελπίδας για το πλιάτσικο στα όνειρα της νεολαίας που βουλιάζει στο βούρκο της απελπισίας και για τις εργασιακές σχέσεις που πλέον αναβιώνουν τον εφιάλτη του Μεσαίωνα.
Αγνοούμε και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς, τι μπορεί να περιμένει και γιατί ανέχεται η Ιερά Σύνοδος και η Εκκλησία της Ελλάδος, έναν προσκυνημένο ραγιά στο θρόνο του θρησκευτικού και πνευματικού της ηγέτη???
πηγή

13 σχόλια

  1. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
    ΑΜ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΛΟΥΣ, Ο ΗΣΑΪΑΣ ΣΑΛΩΝΩΝ, Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΖΗΛΩΝ, Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΟΥΓΓΑΡΟΒΛΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ;ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENTAΞΕΙ ΈΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΙΚΑΡΕΣ ΤΩΡΑ ΈΤΣΙ;;;

    TA ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΑΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΙΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΑΡΑΤΗΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

    ΈΞΑΛΛΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;;;

    AMΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;;;

    ΆΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΌΤΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ(Ή ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;

    Υ.Γ: ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ" ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω βρε παιδια, εχω χασει τη μπαλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΌΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ:

    AN ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 25% ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ 25% Ν.Δ, ΤΟ 20% ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 30% ΑΠΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΉΔΗ;;;;

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ(ΠΧ ΣΤΟΧΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΦΗΦΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ-ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

    ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    της Εκκλησίας, όταν μιλούν για την επιστολή αυτή:

    1. Η επιστολή του Αγίου Όρους προς τον Χίτλερ

    "Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

    Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

    Εξοχότατε,

    Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν' απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς και Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας και διαδόχους τούτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστόδουλε που είσαι!
    Έχει προφητευθεί ότι στους έσχατους χρόνους οι πρώτοι που θα πουλήσουν τον Χριστό θα είναι οι ίδιοι του οι υπηρέτες.
    Η μασονία έχει διεισδύσει παντού και απ' ότι καταλαβαίνω διευρύνεται συνεχώς η βάση της πυραμίδας.
    Η δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα ,αλλά δυστυχώς προοριζόταν για κοινωνίες πολύ μικρότερες από την δική μας,λχ σαν την κοινωνία της αρχαίας Αθήνας.
    Σήμερα για να επιβιώσει η δημοκρατία πρέπει να καλείται συνεχώς ο λαός σε δημοψηφίσματα! Αλήθεια ρωτηθήκατε ή ψηφίσατε σε πολλά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ "ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ".ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ"http://youtu.be/60EGhlxagvM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μακαριστός Χριστόδουλος ήταν το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.Ο ξαφνικός του θάνατος είναι πολύ ύποπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    της Εκκλησίας, όταν μιλούν για την επιστολή αυτή:

    1. Η επιστολή του Αγίου Όρους προς τον Χίτλερ

    "Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

    Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

    Εξοχότατε,

    Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν' απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς και Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας και διαδόχους τούτων.

    Σχετικά με την ανωτέρω επιστολή:

    Η αγωνία των Αγίων Πατέρων του Αγίου Όρους ήταν εκείνο τον καιρό μεταξύ Γερμανών και Ιταλών. Πιος θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο Άγιο Όρος εκείνο τον καιρό. Προφανώς, οι Παπικοί κατά το Άγιον Όρος. Ο σκοπός επιτεύχθη δια της επιστολής. Όταν οι Ιταλοί ζήτησαν άδεια από τον Χίτλερ να μπουν στο Άγιο Όρος εισέπραξαν την απάντηση του Χίτλερ: « Το Άγιον Όρος είναι υπό την προστασία μου»

    Ιδού πως διεσώθη το Άγιον Όρος από τους Παπικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τα κομματόσκυλα μού είναι απεχθή. Ένα παραπάνω, όμως, όταν είναι ιερείς και δη ο αρχιεπίσκοπος. Σκέτο σίχαμα, όπως και ο "Αγυόπαις" Ζακύνθου. Άλλα τα "ματωμένα ράσα" και άλλα τα βρώμικα πράσινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπας και φανούμε τυχεροί και μας ''αφήσει''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα τον νοσταλγήσουμε το Χριστόδουλο κι άλλο κι άλλο... Ίσως ο μόνος που μπορούσε να τον αντικαταστήσει εν μέρει ήταν ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης αλλά σιγά μην τον ψήφιζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον φίλο που λέει ότι τους ψηφίσαμε,

    Που έχετε δει γραμμένο ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πολίτευμα όπου κυβερνά η πλειοψηφία ?
    Και εν πασει περιπτώσει για ποια πλεοψηφία ομιλούμε για το 27% που με τα ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ γίνεται 40% ΚΑΙ ΜΕ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ?
    Και πότε μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ βγήκε με 50%+1 ΨΗΦΟΥΣ ?
    Επίσης όταν ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του Έθνους άλλα έχει εξαγγείλει – δεσμευτεί ότι θα πράξει και άλλα πράτει πόσο νόμιμος είναι ? Σε μια απάτη ο ένοχος είναι ο απατεών – δημαγωγός και όχι ο εξαπατημένος.
    Κάπου άκουσα ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα των ίσων άρα αφού δεν έχουμε όλοι τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες (για να μην πουμε για την εφυία) τι Δημοκρατία έχουμε ? γιατί πρέπει να έχεις χρήμα για να διαφημίζεσαι αλλά και να περιοδεύεις και να βιοπορίζεσαι αλλα αυτό το έχουν μόνον ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩ.
    Στην συνειδηση μου φίλε Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είναι ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΣΑΠΙΟ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και δεν ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ..... απλά με τσαμπουκά μου τα παιρνουν ...... ΑΛΛΑ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.