Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΑΓΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες Ε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ!

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες Ελληνόπουλων που βρέθηκαν μαζί με άλλους διαμαρτυρόμενους εχθές στην πλατεία Συντάγματος, για το απαράδεκτο θέαμα της πολύχρωμης ομοφυλοφιλικής παρωδίας και την... παρέλαση της μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη μαζί με άλλους παρδαλούς "αγανακτισμένους" μισθοφόρους του Σόρος. Και η Αστυνομία έκανε και πάλι το καθήκον της απέναντι στο καθεστώς, προσαγάγοντας κάποια από αυτά τα Ελληνόπουλα στην ΓΑΔΑ ταυτοποιόντας τα και καταγράφοντας τα, αφήνοντας τα τελικά ελεύθερους αρκετές ώρες αργότερα. Μιά μόνιμη τακτική του καθεστώτος -ειδικά τον τελευταίο καιρό, που νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχει σε έλεγχο τις αντιδρούντες στο Εθνικό ξεπούλημα δυνάμεις. Μόνο να προσέξουν καλά οι "καταγραφείς"... γιατί οι δυνάμεις αυτές είναι ΠΑΝΤΟΥ! Και μέσα στα σπίτια τους! Στο διπλανό τους γραφείο, ή και στο από πάνω! 

"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. Οι πολιτικοί της Ελλάδος σήμερα είναι όλοι τους σύγχρονες Αντουανέτες. Ο κόσμος τους φωνάζει πως δεν έχει ψωμί να φάει και αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν τρώμε παντεσπάνι. Μας λένε ότι πήραν το μήνυμα και πως ο κόσμος ζητάει κάτι να αλλάξει. Ο κόσμος ¨κύριοι¨ θέλει από όλους σας να μας αδειάσετε τη γωνιά. Διαφορετικά θα έχετε και το ίδιο τέλος με την Αντουανέτα.

    Πρέπει να απαιτήσουμε καινούριο Σύνταγμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις μπροστά από το μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Τουρκία?
    Οι Ελληνες ??? βουλευτές πρώτοι έπρεπε να είχαν διώξει τους παρδαλούς, εκτός και αν ήταν και εκείνοι στην πορεία!

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΦΤΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και αυτοί αδέλφια μας, οι ομοφυλόφιλοι. Ο Χριστός είπε να τους αγαπάμε όλους, ακόμα και τις πόρνες, και τους κίναιδους. Έχουν πάρει το στραβό το δρόμο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους επιτεθούμε. Πρέπει να τους αγκαλιάσουμε και να τους δείξουμε το δρόμο τον ορθόδοξο.

    Αδέλφια Έλληνες, οι εχθροί μας θέλουν να τσακωνόμαστε για να είμαστε αδύναμοι. Δεν πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "εκπούστευση του Γένους" (την έκφραση δανείζομαι από τον Σαράντο Ι. Καργάκο) εν πλήρει εξελίξει.

    Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσι από τους "εθνοπατέρες" είναι αδελφές και λσβίες; Πόσοι ανώμαλοι υπάρχουν σαν "σοβαροί" παρουσιαστές στα κανάλια και αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως δεν αφήνουν ευκαιρία να μην βγάλουν το βίτσιο προς τα έξω σαν αρετή, ή τουλάχιστον σαν κάτι φυσιολογικό (το δικαίωμα στην διαφορετικότητα και τρίχες κατσαρές); Αυτα είναι τα πρότυπα, με τα οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δικαίωμα στη διαφορετικότητα είναι το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.Αν οι άνθρωποι διαδηλώνουν ειρηνικά και δεν κάνουν έκτροπα, ας διαδηλώσουν για ορισμένα στοιχειώδη δικαιώματά τους.Σο κάτω-κάτω, άνθρωποι είναι κι αυτοί.Το θέμα όμως είναι να μη γίνονται έκτροπα και να μη ζητούν παράλογα πράγματα, όπως ο γάμος των ομοφυλοφίλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.