Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΕΜΕΤΟΣ!!! ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΠΟΡΝΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Γ..Ω ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ!

ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΛΙΓΑ ΓΡΑΨΑΜΕ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ Π...

ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΛΙΓΑ ΓΡΑΨΑΜΕ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ...



ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_6087.html

9 σχόλια

  1. Είδα το βίντεο και δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος εκνευρισμός. Σαχλαμάρες για κοινό με επίπεδο ίσο αυτού που παρακολουθεί Λαζόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νικημένοι δύο παγκόσμιων πολέμων να κοροϊδεύουν του ήρωες και νικητές. Δεν πειράζει, θα γυρίσει ο τροχός, πάλι θα χάσουν και στον τρίτο πόλεμο που στήνουν!

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λίγο παλιό το βίντεο. Το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι οι Γερμανοί δεν ήταν στα δέντρα μόνο το Χρυσό Αιώνα. Ο σεβασμός στον πολιτισμό της Κλασσικής Αρχαιότητας, όπως και κάθε σύγχρονου Έθνούς φυσικά, είναι μέτρο του Ανθρώπου από το ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. : Γερμανίδες τουριστριες που διψανε για σπερμα, λεει ο τζιμης πανουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παραστάσεις που δείχνει, αν αφαιρέσει κανείς την σημαία, είναι ή όχι ελληνικές; Οι Αρχαίοι ήταν χωρατατζήδες και αθυρόστομοι. Δεν είχαν πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Εσείς γιατί θυμώνετε; Πού είναι το "εμετικό";

    Όταν η κυρία αυτή θα έλθει εδώ (ίσως και να έχει ήδη έλθει), θα προσπαθήσουμε να την ευχαριστήσουμε με όλους τους τρόπους. Διαθέτουμε πλουσιότατη γκάμα και την ευχαριστώ για την διαφήμιση που μας κάνει.

    Ελληνικό Καμάκι

    ΥΓ: Έχετε δει ποτέ τις ινδικές παραστάσεις στους ναούς του Κατζουράχο στην Ινδία; Πού είναι το προσβλητικό για μας, του Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκολάτε ρε, όλοι καταλαβένουμε ότι η κοπέλα έφαγε καμιά καλοκαιρινή χυλόπιτα σε κάνα νησάκι μας και τις έμειναν ψυχολογικά, τη να κάνουμε κοπέλα μου, καλές είστε στο πήδημα άλλα για οικογένεια προτιμάμε Ελληνικα ;)

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Γερμανίδα μάς αδικεί. Είναι εντελώς άσχετη με τον ερωτισμό των αρχαίων Ελλήνων.

    Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΡΑΚΩΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάει να καβαληθεί με κανέναν ΟΡΚ μπας κι ηρεμήσει η ψωλ*αρπάχτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.